2777
2789
عنوان

تا حالا شده با مرگ یکی خوشحال شید

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 52 پست
الکی بوده دادگاه داشته میخواسته از زیرش فرار کنه

عه خخخ عجب

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضی به مرگ آدمهای عادی نیستم اما ظالمین دنیا مثل صدام قطعا ذلت و مرگشون خوشحال کننده اسکاش بقیه هم ...

اما بستگی به قدرتشون ظلمشونو نشون میدن .

صدام و نتینیاهو و ترامپ چون قدرت زیادی دارن ظلم زیادی هم ما ازشون میبینیم .

بعضیا قدرتشون کمه دست و بالشون بسته ست ظلمشونم کمتره ، اینا هم اگه قدرت اون ظالمای گنده رو داشتن ، به همون نسبت هم ظلمشون بیشتر بود 

اره بوزینه موندم این همه اه چرا نمیگیرتش البته سرطان داره

ظالمترا همیشه خوشبخترن

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

ماهم این فکرارو میکردیم بعد مرگش متوجه شدیم همه رو زده ب اسم کس دیگه

این خسیسه و بکنه ، دو تا بچه بیشتر نداره ، با اینکه بچه هاش جز محبت کاری براش نکردن و همیشه غلام حلقه به گوش بودن ، اصلا بچه هاش براش اهمیتی ندارن .

با داداش هاش و زنداداش هاش و کل خاندان شوهرشم قطع رابطه ست و ارث همشونو بالا کشیده، به ما برسه اونا هم خوشبخت میشن چون ما نمیخوایم بترکیم که حق اونا رو بهشون پس میدیم 

اما بستگی به قدرتشون ظلمشونو نشون میدن .صدام و نتینیاهو و ترامپ چون قدرت زیادی دارن ظلم زیادی هم ما ...

درسته 

اما خوب وقتی ظلم اون اندازه نداشتن نه 

من آدمی هست کخ هیچ وقت نمیبخشم ولی باهاس عادی رفتار میکنم راضی به مرگش هم نیستم واقعا

ظالم خیلی زیاد داریم  اینها که گفتی جزو کوچیکی از ظالما هستن خیلی بیشتر داریم خیلییی

اره واقعا من روانیم به خاطر بلاهایی که سرم اومده توسط همون روانی که منو روانی کرده و از مرگش خوشحال ...

عزیزم بسپارش به خدا 

به وقتش یه جوری ب زمین گرم میشونتش که میفهمی خدا حواسش بهت بوده

این خسیسه و بکنه ، دو تا بچه بیشتر نداره ، با اینکه بچه هاش جز محبت کاری براش نکردن و همیشه غلام حلق ...

پدر بزرگ من فقط لعنت پشت سرشه چه باغ ویلا ها که نداد برا پسراش چه خونه های چند طبقه بالا شه و ماشین که نداد برا پسراش دختراشم انگا  بوق بودن 

خیلیها قدرت دارن ولی ظلم نکردن و نمیکنن

دقیقا درسته .

من منظورم ادمای بد بود .

منظورم اینه که ما فقط چند تا ادم ظالم و چند تا ادم خیلی خوب رو میشناسیم که معروفن  و قدرتمند .

خیلیا ممکنه از اینا بهتر یا بدتر باشن ولی چون معروف نیستن کسی نمیشناستشون .

قدرت بیشتر باعث میشه ذات حقیقی ادما نشون داده بشه ادم خوب با قدرته بیشتر خوب تر میشه و ادمه بد بدتر میشه .

مثه یه خیری که کلا ده تومن بیشتر درامد نداره ولی از همون ده تومن پنج تومن رو به نیازمندا کمک میکنه ولی کسی نمیشناستش ، همین ادم اگه صد میلیارد داشته باشه و نود میلیارد کمک کنه همه میگن فلانی چه قدر خوبه ، در حالی که اونی هم که کمتر کمک میکرده همینقدر خوب بوده ولی پوله بیشتری نداشته تا اینقدر کمک کنه 

بله خیلی خوشحال شدم اما مالی نبوده

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله