2777
2789
عنوان

آقایون سایت میشه بیاین لطفا

362 بازدید | 53 پست

شوهرم نزدیکای یکماه ولم کردرفته بهم گفت نمیتونم زندگی کنم عمرت تلف میشه ولی قبلا عاشقم بوده و با سختی بدستم آورده  ۶.۷ بار آوردم خونه پدرم و من برمیگشتم ولی این سری برنگشتم

نه استوری میزاره نه زنگی نه پیامی منم مهریمم گذاشتمه اجرا

من دوسش داشتم گوشیش مدام دستم بود و خطایی نکرده

منم نه پیامی دادم توی این یکماه نه زنگی تمام پروفایل هامم برداشتم و بازدید هامم بستم به همه هم گفته خیلی دختر خوبیه ولی نمیتونیم زندگی کنیم باهم 

چطوری بحرفم بیارمش؟چه استوری بزارم خواهش میکنم کمکم کنین خودمو شاد نشون بدم یا غمگین؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که تو اون تاپیکت نوشتی آدم درستی نیست میخوام ازش جدا شم حالا چی شده. دلتنگش شدی

آدم درستی نیست ومن عاشقش شدم  با تموم بدی هاش بازم نخواستم ازش جدا شم ولی اون منو ول کرد

[QUOTE=389013063]آدم درستی نیست ومن عاشقش شدم  با تموم بدی هاش بازم نخواستم ازش جدا شم ولی اون منو ول کرد[/QUOTE اگه شماره ای ازش داری زنگ بزن سراغی بگیر یا برو محل کارش ببین مشکل چیه 

[QUOTE=389013063]آدم درستی نیست ومن عاشقش شدم با تموم بدی هاش بازم نخواستم ازش جدا شم ولی اون منو و ...

شوهرم شمارشو خو دارم😅 میگم که اصلا چیزی نمیگه میگه نمیخوام زندگی کنم میخوام سگ زندگی کنم

آدم درستی نیست ومن عاشقش شدم با تموم بدی هاش بازم نخواستم ازش جدا شم ولی اون منو ول کرد

۳ساله باشی اصلا متوجه نشدی چه مشکلی داره حتی به چیزی شک نکردی ،بیماری چیزی داره