2777
2789
عنوان

بنظرتون زیادی تند رفتار کردم

100 بازدید | 6 پست

من یه همکار دارم رفته رفته دیدم داره شوخی های بد میکنه مثلا یبار گفت بذار به دماغت دست بزنم که نزاشتم بعد حرفای خوب نمیزنه مثلا من دندونم درد میکرد گف اگه پریود بشی دردش بدتر میشه بعد الانم اومد یه جک گفت که محتواش این بود پسره بر دوستش شال میخره دختره نیگه خودت بیا سرم‌کن بعد پسره هم میگه کاش دستم‌میشکست شورت میخریدم برات از یه طرفم با داییم دوسته من هر چقدر میگفتم با من اینجوری حرف نزن فایده نمیکرد اخر برگشتم گفتم مگه خودت ناموس نداری  چته ؟ برو دنبال جک جن ده ها چی فک کردی با خودت بعدم گفتم میگم‌داییم میاد شلوارتو در میاره دور گردنت کرواتش میکنه تیپت کامل میشه هااا از اونجایی هم حسابدارمونه خلاصه رفت پایین منم یه فروشنده یاده هستم ولی دیگه نمیدونم اخرش چی بشه ننیخوامم کارمو از دست بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خیلی خوب گفتی ، ولی حتی برای تذکر هم در شوخی رو به روش باز نکن ، فقط تهدیدش کن

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک