2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میری حموم همیشه سنگ پا محکم بزن ب زانوت یا اگه خواستی اذیت نشی قبل حموم با کرم یا وازلین یه کم زانو ...

گلم سنگ پا استفاده کردی؟؟؟؟

ارومم بکشی زانوت زخم میشه چه برسه به محکم

بعدشم سیاهی پوست مگه از جومه که با سنگ پا بره

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

گلم سنگ پا استفاده کردی؟؟؟؟ارومم بکشی زانوت زخم میشه چه برسه به محکمبعدشم سیاهی پوست مگه از جومه که ...

کاربر محترم من همیشه سنگ پا استفاده میکنم هم برای کف پام هم آرنجم و هم زانوم هیچ مشکلی تابحال پیش نیومده زخمی نشدم و فقط تیرگی هام از بین رفته .کاربر محترم من ب استارتر گفتم شمارو ریپلای نکردم شما یاهرکس دیگه ای اختیار دارین میتونین انجام ندین کسی اسلحه ک نذاشته بیخ گوشتون ک حتما انجام بدین فراموش نکن اینجا نی نی سایته اینجا سایت تبادل نظره فراموش نکن اینجا همه نظرات و تجارب مختلف و متفاوت خودشون با بقیه ب اشتراک میزارن منم فقط نظر و تجربه خودمو گفتم شما انجام نده ک یه وقت زخمی نشی والسلام و تمام.

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

کاربر محترم من همیشه سنگ پا استفاده میکنم هم برای کف پام هم آرنجم و هم زانوم هیچ مشکلی تابحال پیش نی ...

عشقم چرا عصبانی شدی

منظوری نداشتم😘

آخه بعصی ها از تجارب نمیگن چون شنیدن میگن❤️

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

عشقم چرا عصبانی شدیمنظوری نداشتم😘آخه بعصی ها از تجارب نمیگن چون شنیدن میگن❤️

نه خیر بنده تجربه نظر و شخصی خودمو ب استارتر گفتم من شنیده هامو ب اشتراک نمیزارم معمولا تجربه و نظر شخصی خودمو میگم 

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚