2777
2789
عنوان

لک بینی

125 بازدید | 14 پست

الان هفته هفتم هستم و هفته چهارم سونوی واژینال دادم هیچی دیده نشد چهارشنبه نوبت سونو دارم ولی میترسم چون لک دارم بچه ام سقط شده باشه و .... چون شبی یکی شیاف هم استفاده میکنم با بینیم یک هفته دارم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=55054500]خیلی زیاد بود ؟هفته چندی؟سونو رفتی؟[/QUOTE

هنوز نه هفته پر نشده-سونوم خداروشکر مشکلی نداشت ولی امروز دستمال پر از ترشحات خیلی زیاد قهوه ای و خونابه ای بود....عصر میرم دکتر

عزیزم هفته چهارم که چیزی دیده نمیشه

لکه بینی هم تو اوایل بارداری شایعه.استراحت کن تا بری سونو تو این هفته حتما با سونوی معمولی دیده میشه

اصلا نترس و استرس نداشته باشه

من خودم سه ماه اول چهار بار اولش خونریزی بود بعد تا دو یه روز لکه بینی داشتم هیییچی هم نشد خدارو شکر

شیاف استفاده کردم

استراحت یادت نره

ممنون.دکتر بداخلاقیه،دقیقا سوالتو بپرس ،سعی میکنم ازش بپرسم

هفته هفتم هستم و لک بینی دارم پنج روز و شیاف هم استفاده میکنم تاثیری نداره لک بینیم مثل روزهای آخر قاعدگی از رنگ قهوه ای تا کمی قرمز هست 

عزیزم رفتی دکتر ؟چی شد ؟؟؟؟

شرمنده عزیزم ،فراموش کردم.شرمنده...

من بهش گفتم صبح ترشحات خیلییییی زیاد قهوه ای خونابه ای داشتم گفت باید مجدد سونو بدی.خداروشکر سونو سالم بود .گفت هر شب شیاف،و سه روز یکبار باید امپول بزنی.عزیزم حتتتتتتتما برو یه دکتر خوووب تو شهرتون.نمران نباش ولی صددرصد فردا برو 

شرمنده عزیزم ،فراموش کردم.شرمنده... من بهش گفتم صبح ترشحات خیلییییی زیاد قهوه ای خونابه ای داشتم گف ...

سلام عزیزم من چهارشنبه نوبت دکتر دارم که سونو بهم داده ولی خیلی نگرانم چون ترشح داشتم البته خدا و شکر از دیروز دیگر ترشح ندارم ولی شش روز ترشح داشتم نمیدونم چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟