2789
عنوان

روتین پوستی

87 بازدید | 14 پست

واقعاجواب میده؟ 

من هیچ وقت سمتش نرفتم

الان میخوام یه چیزایی سفارش بدم

شماچی معرفی میکنین

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

لایک کنید

فقط چیزی باشه که چندین سال استقاده کردید

مم پوستم لک شده🫤

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

مرسی که جواب دادین واقعا😐😂

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برودکتربرات بنویسه من تازه رفتم نوشته هنوزنخریدم نمیدونم ولی بهترازاینه که خودت بخری خرجش یه ویزیته

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
من یک مدت استفاده می‌کردم جواب میداد شوینده مناسب پوستت تونر آبرسان مناسب پوستت ضد آفتابکرم ضد لک پ ...

من تو خونه خودم فیشیال انجام میدم با اتو صورت 

دستگاه میکرودرم 

یخور گرم و سرد

چیزای اضافه همش الکیه خود دکتر گفت بری برات چیزای ضروری فقط مینویسه استفاده بی رویه بدتر میزنه پوستو نابود میکنه

برودکتربرات بنویسه من تازه رفتم نوشته هنوزنخریدم نمیدونم ولی بهترازاینه که خودت بخری خرجش یه ویزیته

وای نه اصلا یه بار رفتم دکترمشاوره پوست ومو

چندسال پیش چهارسال پیش

کلی چیزخریدم قیمتشم خیلی شد

بهت میگم نابودشدن موهام نابود هرچی ماسک صورت واینام استفاده کردم اصلاجواب نداد

چیزایی که بلاگرا معرفی میکنن بقیه ام استفاده میکنن قابل اطمینان تره گویا

من یک مدت استفاده می‌کردم جواب میداد شوینده مناسب پوستت تونر آبرسان مناسب پوستت ضد آفتابکرم ضد لک ق ...

این ویتامین سی خوندم واسه جوش نیست

سالیسیک اسیدومعرفی کردن واسه جوش

حالابالاخره کدومش؟ 

من واسه جوش استفاده نمیکردم نمیدونم

باشه ممنونم

وای نه اصلا یه بار رفتم دکترمشاوره پوست وموچندسال پیش چهارسال پیشکلی چیزخریدم قیمتشم خیلی شدبهت میگم ...

شاید دکترخوبی نبوده وقتی دیدی به پوستت نمیسازه باید به دکترت میگفتی ادامه نمیدادی عوض میکردی

فیشال برو 

شوینده مناسب 

ضدآفتاب مناسب

آبرسان مناسب

کرم دورچشم

براپوستی که مشکل زیادی نداره همینا کافیه

شاید دکترخوبی نبوده وقتی دیدی به پوستت نمیسازه باید به دکترت میگفتی ادامه نمیدادی عوض میکردی فیشال ب ...

اتفاقا زیادم مشکل نداره صرفا ی ذره جوشا اذیتم میکنن البته کمن

خیلی ممنومم

اتفاقا زیادم مشکل نداره صرفا ی ذره جوشا اذیتم میکنن البته کمنخیلی ممنومم

پوستت چربه حتما

باید شوینده مناسب استفاده کنی