2777
2789

بیمارستان خوب میخوای ابن سینا

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم چرا نگرانی؟نه هفته ۳۰ بارداری فهمیدند

تو ۲۰ هفته یک کلیه پر از کیست تشخیص داده شده و احتمال چلی کیستیک یا بیماری ژنیتیکی دادن 

بچتون بدنیا اومد وضعیت کلیه اش چطوره ؟ خیلی نگرانم 

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏
تو ۲۰ هفته یک کلیه پر از کیست تشخیص داده شده و احتمال چلی کیستیک یا بیماری ژنیتیکی دادن بچتون بدنیا ...

نگران نباش عزیزم 

بله دخترم الان ۴ ماهشه هیچ مشکلی هم نداره.تا حالا دوبار سونو بردیم که هر دوبار تایید کردند کلیه چپ مولتی کیستیکه .برای همین رفتیم پیش متخصص کلیه کودکان.ایشون آزمایش خون و ادرار نوشتند و دو نوع اسکن کلیه.اینا فقط برای اینه که ببینند کلیه دیگه اوکی هست یا نه که تب در نهایت به این نتیجه رسیدند که بچه تک کلیه هست ولی کلیه راست خوب کار میکنه و جای نگرانی نیس.فقط هر ۶ ماه باید سونو و آزمایش بده برای سلامت کلیه راست.کلیه چپ هست ولی کارایی نداره

نگران نباش عزیزم بله دخترم الان ۴ ماهشه هیچ مشکلی هم نداره.تا حالا دوبار سونو بردیم که هر دوبار تایی ...

عزیزم خدا حفظش کنه کوچولو رو. انشاءالله که درگیر نباشه فک کنم اگه از نوع ژنتیکی باشه کلیه دیگه ام درگیر میشه ولی مولتی کیستیک اینجور نیست

برا ما هم دعا کنین تا آخر بارداری همش نگرانی و دلهره 

انشاءالله همه بچه ها همیشه سلامت باشن 

عزیزم خدا حفظش کنه کوچولو رو. انشاءالله که درگیر نباشه فک کنم اگه از نوع ژنتیکی باشه کلیه دیگه ام در ...

قربونت عزیزم 

فامیلید؟ما فامیلیم و اصلا کلیه مولتی کیستیک تو ازدواج فامیلیه

استرس برات بده من خودم تو هفته های آخر فهمیدم ولی خب توکل کردم به خدا چون واقعا استرس بده

تازه فکر کن من بعد ۵ سال با ivf باردار شدم یهو اینجوری خورد تو ذوقمون

بازم خدا رو شکر 

قربونت عزیزم فامیلید؟ما فامیلیم و اصلا کلیه مولتی کیستیک تو ازدواج فامیلیهاسترس برات بده من خودم تو ...

نه کلا غریبه ایم ولی خب احتمال بیماری ژنیتیکی یا پلی کیستیک دادن تا دنیا نیاد قطعی نمیشه گفت

سلام تو انومالی گفتن بهتون ؟ خیلی نگرانم راهنماییم کنین لطفا

شما جنینتون چه مشکلی داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نگران نباش عزیزم بله دخترم الان ۴ ماهشه هیچ مشکلی هم نداره.تا حالا دوبار سونو بردیم که هر دوبار تایی ...

عزیزم اگه پیش دکتر مریخی نرفتید حتما برید کارشون عالی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم اگه پیش دکتر مریخی نرفتید حتما برید کارشون عالی

رفتم عزیزم

البته الان خارجند و منشیشون تو مطبه ارتباط آنلاین برقرار میکنند

اینجور که مشخصه یه چند وقت دیگه هم برای همیشه میرن🥲

رفتم عزیزمالبته الان خارجند و منشیشون تو مطبه ارتباط آنلاین برقرار میکننداینجور که مشخصه یه چند وقت ...

ای وای حیف و صد حیف 

واقعا دکتر کار بلدی هستن