به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو ۲۰ هفته یک کلیه پر از کیست تشخیص داده شده و احتمال چلی کیستیک یا بیماری ژنیتیکی دادن بچتون بدنیا ...
نگران نباش عزیزم
بله دخترم الان ۴ ماهشه هیچ مشکلی هم نداره.تا حالا دوبار سونو بردیم که هر دوبار تایید کردند کلیه چپ مولتی کیستیکه .برای همین رفتیم پیش متخصص کلیه کودکان.ایشون آزمایش خون و ادرار نوشتند و دو نوع اسکن کلیه.اینا فقط برای اینه که ببینند کلیه دیگه اوکی هست یا نه که تب در نهایت به این نتیجه رسیدند که بچه تک کلیه هست ولی کلیه راست خوب کار میکنه و جای نگرانی نیس.فقط هر ۶ ماه باید سونو و آزمایش بده برای سلامت کلیه راست.کلیه چپ هست ولی کارایی نداره
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
نگران نباش عزیزم بله دخترم الان ۴ ماهشه هیچ مشکلی هم نداره.تا حالا دوبار سونو بردیم که هر دوبار تایی ...
عزیزم اگه پیش دکتر مریخی نرفتید حتما برید کارشون عالی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
رفتم عزیزمالبته الان خارجند و منشیشون تو مطبه ارتباط آنلاین برقرار میکننداینجور که مشخصه یه چند وقت ...
ای وای حیف و صد حیف
واقعا دکتر کار بلدی هستن