بنظرت مهمترین عامل بیماری ژنتیکی در فرزند کدوم مورده؟
تعداد رای : 12
نظرسنجی
عدم انجام آزمایش ژنتیک
2
16%
عدم آگاهی از مشاوره ژنتیک
0
0%
ازدواجهای فامیلی
8
66%
عدم انجام مشاوره ژنتیک
2
16%
💢 سابقه کاری در حیطه مشاوره ژنتیک از سال1392 تا کنون💢 مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج و بارداری***رسم شجره نامه خانوادگی با نرم افزار پیشرفته رسم شجره***ارائه آزمایشات ژنتیکی مورد نیاز***راه های پیشگیری از بیماریهای ژنتیکی***غربالگری سه ماهه اول بارداری***تعیین جنسیت به روشPGD***حذف بیماریهای ژنتیکی به روشPGD***تفسیر آزمایشات خون پیش از ازدواج مرکز بهداشت***
فک کنم انجام ندادن ازمایش. پسردایی و دخترخالم با هم ازدواج کردن نرفتن ازمایش. بچشون cp هس
البته خیلی از موارد cp ها ژنتیکی نیستن
💢 سابقه کاری در حیطه مشاوره ژنتیک از سال1392 تا کنون💢 مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج و بارداری***رسم شجره نامه خانوادگی با نرم افزار پیشرفته رسم شجره***ارائه آزمایشات ژنتیکی مورد نیاز***راه های پیشگیری از بیماریهای ژنتیکی***غربالگری سه ماهه اول بارداری***تعیین جنسیت به روشPGD***حذف بیماریهای ژنتیکی به روشPGD***تفسیر آزمایشات خون پیش از ازدواج مرکز بهداشت***
در موردش خوندم. ولی این فکر میکنم مربوط باشه. چون زندایی و داییم(پدر و مادر همین پسرداییم) از طرف پدری فامیل هستن،عموزاده تقریبا. بعد شوهرخالم و خالم(پدرومادر دخترخالم) هم فامیل هستن باهم. خب اینا خیلی بهم گره خوردن
در موردش خوندم. ولی این فکر میکنم مربوط باشه. چون زندایی و داییم(پدر و مادر همین پسرداییم) از طرف پد ...
بله متاسفانه 99درصد بیماریهای ژنتیکی حاصل ازدواج فامیلی هستن