2777
2789
عنوان

رفتم مشاور گفت طلاق بگیر

403 بازدید | 36 پست

از مشکلاتم و رفتارای شوهرم که گفتم  گفت طلاق بگیر واقعا داری ضربه میخوری

گفتم نمیتونم

خانواده م حمایتم نمیکنن نه مالی نه بقیه موارد

خونه پدریم خودش یه جایی بدتر از زندگی فعلیم

استقلال مالی هم ندارم 

پاگیر دو تا بچه هام هستم نگید چرا بچه اوردی همین دو تا بچه امید من به زندگین 

الان یکی از فامیلا تو اقدامه همین دادگاه و قاضیا فقط طرف مردا هستن میبینم که چطور اذیت میشه 

قبلا هم با یه وکیل صحبت کردم اونم گفت سازش کن جامعه خرابه این پرونده به ضرر هردوتونه 

ولی خب چیکار کنم من کاری به کار کسی ندارم نشستم به بچه هام میرسم زندگی خودمو دارم اصلا اهل جنجال نیستم شوهرمه که سر جنگ داره و زندگیو برام زهر کرده

هیچی برا خونه نمیخره یا بشدت با منت میخره همش با بی ادبی و رفتارای تحقیر آمیز با من برخورد میکنه 

بارها تو جمع های خانوادگی و دوستانه یا حتی تو خونه ی خودم پیش بچه هام به من بی حرمتی میکنه

کنارش امنیت روانی و عاطفی ندارم

نگید مشاور چون نمیاد شخصیتش خودشیفته س

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط کلاس همسرداری تنها مسیر آرامش را با ۲۰۰ تومان بخر

تو گوگل بزن کانال اصلیش عضو بشو تو ایتا

بعد تو کانال اصلی که عضو شدم لیست تمام کلاسهاش اون بالا سنجاق شده

من همه کلاسهاش هستم 

وضعم از تو بدتر بود الان یکسال عضوم زندگی خودم و بچه هام خوب شده خدا خیرش بده استاد حسینی را

شوهرم هم شده ی مومی تو دستم

قبلا خسیس و بد دهن و ....

فقط کلاس همسرداری تنها مسیر آرامش را با ۲۰۰ تومان بخرتو گوگل بزن کانال اصلیش عضو بشو تو ایتابعد تو ک ...

ببخشید یه مثال میزنید که تو این دوره مثلا چی یاد گرفتید!؟

میدونی برای آدمهای سلطه گر که شخصیت آزارگر دارن بهترین راه نادیده گرفتنه

یجوری زندگی کن انگار اصلا نمی بینیش زندگیتو بکن با دوتا بچه هات بگو بخند عشق کن

طرفش نرو در حد ضرورت باهاش حرف بزن خیلی سرد و رسمی

بهانه هیچ رفتار زشتی دستش نده

سلام ایتا یه کانالی هست اقتداردهی زوج درمانی یه همچین چیزی،خیلی تعریفش میکنن،مشاوره هم میتونی بگیری،خواستی درخواست دوستی بده لینکش برات بفرستم

فقط کلاس همسرداری تنها مسیر آرامش را با ۲۰۰ تومان بخرتو گوگل بزن کانال اصلیش عضو بشو تو ایتابعد تو ک ...

چه جالب مامان من تو کانال ایتا تنها مسیر آرامش عضوه خیلی تعریف میکرد و خیلی از خانم ها هم گفتن وقتی به توصیه های آقای حسینی عمل کردن زندگیشون خیلی بهتر شده

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

عزیزم یا باید طلاق بگیری بری پیش پدر مادرت

یا باید با همین شخص بسازی

یا طلاق بگیری دست بچه هاتو بگیری بری ی جایی یه شهری

زندگی کنی 

در غیراین صورت ماهایی ک از خانواده حمایت نمیشیم خیلی ضربه میخوریم

استارترجان دعوتمو قبول کن یه مورد مهم بگم

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
میدونی برای آدمهای سلطه گر که شخصیت آزارگر دارن بهترین راه نادیده گرفتنهیجوری زندگی کن انگار اصلا نم ...

بخدا دقیقا همینطور شدم

نادیده ش میگیرم دیگه بهش زنگ نمیزنم طرفش نمیرم  ولی سر دو تا مسئله به مشکل خوردم یکی اینکه خرج زندگی خیلی کم و به زور میده مجبورم هرروز مثلا بگم فلان چیز تو خونه نیس و به کنتاکت میخوریم

جوری شده مثلا مینویسم پیاز بخر تو جوابم مسخره میکنه 

برا خونه میوه یا خوراکی درست نمیخره منم بچه هام کوچیکن همش میگن مامان گشنمونه

یکیم اینکه زمانایی که مثلا دعوتیم خونه مادرش یا مثلا با دوستامون بیرونیم من کاری باهاش ندارم ولی اون با حرفاش و رفتاراش بی ادبی میکنه 

سلام ایتا یه کانالی هست اقتداردهی زوج درمانی یه همچین چیزی،خیلی تعریفش میکنن،مشاوره هم میتونی بگیری، ...

ممنون ولی من قبلا این دوره ها شرکت کردم ولی رو شوهرم اثر نداره 

ادم بی جنبه ای هست 

چه جالب مامان من تو کانال ایتا تنها مسیر آرامش عضوه خیلی تعریف میکرد و خیلی از خانم ها هم گفتن وقتی ...

دلم به محبت کردن به شوهرم نمیره

قبلا عاشقش بودم انقدر بهش عزت و احترام میدادم در جواب ولی هیچی نمیدیدم

انقدر بدرفتاریاشو تکرار کرد که ازش الان متنفرم

هرچی میگه با احترام قبول میکنم

بدرقه و استقبال میرم

خرید میکنه تشکر میکنم و خودم را ذوق زده نشون میدم

بهم میگه فلان چی بیار همان موقع میارم

قبلا با بی میلی  الان با محبت و سریع میبرم 

میام غر بزنم جلو نفسم را می‌گیرم جواب نمیدم بعد خودش میاد از دلم درمیاره

چیزی که مهمه زن باید وظایف خودش را بی منت انجام بده

شوهرش بدهم باشه ی مدت اذیتش میکنه ولی میبینه نه واقعا خانمش داره وظایفش را بی منت انجام میده برمیگرده ولجبازی میزاره کنار خوب میشه باید صبورباشید

درخواستم را خواهشی وباکلمه"میشه"شروع میکنم

قبول نکنه بی احترامی واسم نمیکنم

میگم هرجور خودت صلاح بدونی ولی من اینجوری دوست داشتم

جالبه بیشتر وقتها حرفم قبول میکنه ترفند خوبیه

عزیزم یا باید طلاق بگیری بری پیش پدر مادرتیا باید با همین شخص بسازییا طلاق بگیری دست بچه هاتو بگیری ...

بچه هامو نمیده

میدونم سرشون اذیتم میکنه

یک درصد بدونم بچه هامو میده میذارم میرم

2790
2778
2791
2779
2792