2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست راستت رو سرم من منتظر اولی موندم و پیر شدم

ان شالله خدا یه فرشته ناز بذاره بغلت و بگه بگیر برای تو و برسی به آرامش قلبت 💚

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
خدا قند و نبات هات رو برات حفظ کنه عزیزم تندرست باشی و به خواسته هات برسیآمین

من باردار نبودم ازمایش بتا دادم منفی بود 

عزیزم الهی زودتر دامنت با یه بچه مومن و صالح و پیشونی بلند سبز بشه 

مشکل چیه؟ تنبلی تخمدان ؟ 

من باردار نبودم ازمایش بتا دادم منفی بود عزیزم الهی زودتر دامنت با یه بچه مومن و صالح و پیشونی بلند ...

آره عزبزم 

تنبلی و عفونت

شوهرمم آز نداده نمیدونم اونم مشکل داره یا نه

خدایا شکرت ...

آره عزبزم تنبلی و عفونتشوهرمم آز نداده نمیدونم اونم مشکل داره یا نه

عفونت ک فابل درمانه خداروشکر

منم تنبلی تخمدان داشتم هزار تا قرص و‌دوا و امپول برام نوشته بود یدونشم استفاده نکردم فقط و فقط رژیم لاغری گرفتم البته من خودم لاغر بودم اون موقع ۵۶ کیلو بودم دو سه کیلو کم کردم و هر روز نیم ساعت پیاده روی رازیونه هم هر روز میخوردم برا لاغری بعد از اینکه دو سه کیلو کم کردم باردار شدم بعدی هم پشت بندش باردار شدم 

عفونت ک فابل درمانه خداروشکرمنم تنبلی تخمدان داشتم هزار تا قرص و‌دوا و امپول برام نوشته بود یدونشم ا ...

خداروشکر عزیزم.

من وزنم بالا بود خیلی کم کردم بازم تحمل داشتم کم کنم ولی ریزش مو گرفتم ولش کردم الانا ۵۵-۵۶اینام .من بهم اثر نکرد لاغری 

دارو و ...هم افتضاح بهم نمبسازه همش متفورمین و لتروزول بدتر معده داغون و کیست ...

من عفونتام تمومی نداره خیلی هم رعایت میکنما 

خسته شدم از بس بچه هاشونو میدن تو بغلم بعدم میگن خدا قسمتت کنه یا چندین بچه دارن میان خونمون بعد که میخوان برن میگن میخوای یکبشو بدیم برای تو 

یا جملات دعایی میگن که ضدحاله ..

خدایا شکرت ...

خداروشکر عزیزم.من وزنم بالا بود خیلی کم کردم بازم تحمل داشتم کم کنم ولی ریزش مو گرفتم ولش کردم الانا ...

ببین وزنی‌ک از دست میدی باید حتما چربی باشه بعضیا با رژیم اب بدن از دست میدن یا ماهیچه یا مواد مغذی بدن رو ولی چیزی ک برا بارداری باید از بین بره صد درصد چربی شکم و دور رحم هستش کاهش وزن بقیه اندامها ربطی ب بارداری نداره میتونی از الکارنتین استفاده کنی بدون تجویز داروخونه بهت میده سرچ کن راجبش ولی حتما سعی کن بعد از الکارنتین ورزشی ک‌میکنی چربی سوز شکم باشه دارو رو رها کن فقط بدنتو ضعیف میکنه من یادمه با الکارنیتین دمنوش رازیانه رژیم غذایی پر پروتئین و مقوی و گرم خرما روزی پنج شش تا حداقل و پیاده روی و دراز نشست دو ماه نشده باردار شدم حتی یک دونه متفورمین هم  نخوردم 

ببین این همه دارو خوردی هر کاری کردی حالا این چیزی ک میگم رو دو ماه انجام بده و اصلا نا امید نشو 

اخ که چقد درکت میکنم 

اخ‌که چقدر بعضیا فکر میکنن خوبن و دارن خوبی میگن و خوبیتو میخوان ولی واقعا بد هستن و حرفاشون درد اوره

من بچه دار ک نمیشدم حرفش تو خانواده شوهرم پخش شد در گوشی یجوری حرف میزدن ک صداشون رو میشنیدم و میگفتن بچه هاتونو خیلی محبت نکنید این حسودی میکنه بچتون بلا سرش میاد یا غریب ترا میگفتن بچه نمیخواید اینا قبل از جواب دادن من چش و ابرو میومدن بهشون ک این بچش نمیشه 

دنیااا روی سر من اوار بود در حالیکه قبلش اصلا نه برا من مهم بود نه برا شوهرم یعنی میگفتیم هر وقت خدا بخواد و بده شکر ولی اینا با حرفاشون کاری کردن‌ک افسرده شدم 

انقد حالم بود یک ماه و خورده ای  این حدودا کارایی که بهت گفتمو انجام دادم بعدشم شوهره رو ول کردم رفتم خونه مامانم اینا ک یه شهر دیگه بودن حسابی تفریح کردم حتی یادمم نمیومد این قضایا رو حتی یبارم ب این قضیه فک نکردم تو اون مدت واقعا استرسم از بین رفت و تا تونستم با دوستای قدیمیم وقت گذروندم کلی مهمونی رفتیم بعدش برگشتم پیش شوهرم و همون روز که سرخوش بودم و هنوز ریخت نحس هیچکس از خانوادشو ندیده بودم اقدام کردیم و همون روز  هم خداروشکر گرفت و خدا یه پسر بهم داد 

در حالیکه میگفتن مزاجم سرد بوده شوهرمم سرد و خودمم تنبلی تخمدان شدید داشتم احتمال پسر شدن کمتر بوده ولی همش بنظرم معجزه شد

میدونم ک امکان نداره ادم به خودی خود استرس نداشته باشه 

ببین دیدی یذره استرس باعث میشه پریود عقب بیوفته ایم موضوع برا بچه دار شدن خیلی حساس تره یه ذره استرس واقعا توی تخمک گذاری اختلال ایجاد میکنه باید هر طوریه یه برنامه برا خودت بچینی از هرچی ادم سمی هست دور بشی جوری ک اصلا یادت هم نیاد وجود داشتن و چی گفتن و چربی های دور رحمت هم از بین برده باشی 

ان شا الله که میشه خیالت راحت 

ببین وزنی‌ک از دست میدی باید حتما چربی باشه بعضیا با رژیم اب بدن از دست میدن یا ماهیچه یا مواد مغذی ...

ممنونم عزیزم .حرفات خیلی دلگرم کننده و اامیدوارکننده بود

من ی مدت خیلی رژیم گرم و سرد رعایت کزدم 

الان بخوام باز شروع کنم لبنیات و پنیر و...رو هم حذف کنم؟

من تو اون مدت صبحانه فقط ارده شیره میخوردم غذاهام کم روغن. و فقط با روغن زیتون بود. سرخ کردنی هم نمیخوردم با میان وعده بادام. میوه های سرد هم کم میخوردم همزاه با کنجد و کمی عسل.

مثلا گوشت مرغ سرده اما پروتئین داره اینو شما مصرف میکردی؟

ببخشید اینا رو میپرسم اخه ی مدت همه چی همه چی رعایت کزدم و تهش نتیجه نداشت میخوام بدونم دارم کار درست ودقیق انجام میدم.اون استرس و حال بد که همیشه همراه آدمه .( رفتارا و حرفای آدما که یادت میاد دیگه هیچی... )

خدایا شکرت ...

ممنونم عزیزم .حرفات خیلی دلگرم کننده و اامیدوارکننده بودمن ی مدت خیلی رژیم گرم و سرد رعایت کزدم الان ...

همه چیز بخوووور همه چیز ولی وقتی میبینی طبعش سرده همراهش یه چیز گرم هم بخور و نکته اینکه توی خوردن تعادل داشته باش مثلا یه پیمونه برنج نخور نصفش کن بجاش خودتو با سالاد سیر کن کالری دریافتی کم بشه ولی پروتئین کم نشه ویتامین و مواد معدنی کم نشه میوه باید بیشتر بشه خرما عالیه من یادمه مصرفم خرما بود اون موقع پیاده روی روزی نیم ساعت ربع ساعتش سعی کن تند باشه و یسری حرکت برا اب کردن چربی شکم و زیر شکم هست اونا رو هم انجام بده چربی های دور رحم باید حذف بشه ک باردار بشی 

برا رژیم پسر دار شدن میگن باید لبنیات و اینا حذف شه ولی من هیچوقت اینکارو نکردم بخش پروتئین و‌مواد عالی از طریق لبنیات ب بدن میرسه نمیشه حذفش کرده. من نکردم و هر دو بچمم پسرن  

پسر شدن ب نحوه رابطه بستگی داره 

اینکه روز تخمک‌ گذاری مشخص شه 

و همون موقع باید چند روز مرد کمرش سفت شده باشه و حین رابطه مرد بالا و به شدت عمیق باشه و قبلش و بعدش زن 

توی لگن اب و جوش شیرین بشینه و اینکه زن قبل از مرد یکدور ارضا بشه کمک میکنه ک محیط واژن مناسب پسر دار شدن بشه

همین 

ولی قبل از همه این‌کارا نباید هیچچچچچ استرسی داشته باشی اصلا ب بچه دار شدن یا نشدن فکر نکنی 

ان شا الله خبر بارداریتو بیای بنویسی عشقم