ببین وزنیک از دست میدی باید حتما چربی باشه بعضیا با رژیم اب بدن از دست میدن یا ماهیچه یا مواد مغذی بدن رو ولی چیزی ک برا بارداری باید از بین بره صد درصد چربی شکم و دور رحم هستش کاهش وزن بقیه اندامها ربطی ب بارداری نداره میتونی از الکارنتین استفاده کنی بدون تجویز داروخونه بهت میده سرچ کن راجبش ولی حتما سعی کن بعد از الکارنتین ورزشی کمیکنی چربی سوز شکم باشه دارو رو رها کن فقط بدنتو ضعیف میکنه من یادمه با الکارنیتین دمنوش رازیانه رژیم غذایی پر پروتئین و مقوی و گرم خرما روزی پنج شش تا حداقل و پیاده روی و دراز نشست دو ماه نشده باردار شدم حتی یک دونه متفورمین هم نخوردم
ببین این همه دارو خوردی هر کاری کردی حالا این چیزی ک میگم رو دو ماه انجام بده و اصلا نا امید نشو
اخ که چقد درکت میکنم
اخکه چقدر بعضیا فکر میکنن خوبن و دارن خوبی میگن و خوبیتو میخوان ولی واقعا بد هستن و حرفاشون درد اوره
من بچه دار ک نمیشدم حرفش تو خانواده شوهرم پخش شد در گوشی یجوری حرف میزدن ک صداشون رو میشنیدم و میگفتن بچه هاتونو خیلی محبت نکنید این حسودی میکنه بچتون بلا سرش میاد یا غریب ترا میگفتن بچه نمیخواید اینا قبل از جواب دادن من چش و ابرو میومدن بهشون ک این بچش نمیشه
دنیااا روی سر من اوار بود در حالیکه قبلش اصلا نه برا من مهم بود نه برا شوهرم یعنی میگفتیم هر وقت خدا بخواد و بده شکر ولی اینا با حرفاشون کاری کردنک افسرده شدم
انقد حالم بود یک ماه و خورده ای این حدودا کارایی که بهت گفتمو انجام دادم بعدشم شوهره رو ول کردم رفتم خونه مامانم اینا ک یه شهر دیگه بودن حسابی تفریح کردم حتی یادمم نمیومد این قضایا رو حتی یبارم ب این قضیه فک نکردم تو اون مدت واقعا استرسم از بین رفت و تا تونستم با دوستای قدیمیم وقت گذروندم کلی مهمونی رفتیم بعدش برگشتم پیش شوهرم و همون روز که سرخوش بودم و هنوز ریخت نحس هیچکس از خانوادشو ندیده بودم اقدام کردیم و همون روز هم خداروشکر گرفت و خدا یه پسر بهم داد
در حالیکه میگفتن مزاجم سرد بوده شوهرمم سرد و خودمم تنبلی تخمدان شدید داشتم احتمال پسر شدن کمتر بوده ولی همش بنظرم معجزه شد
میدونم ک امکان نداره ادم به خودی خود استرس نداشته باشه
ببین دیدی یذره استرس باعث میشه پریود عقب بیوفته ایم موضوع برا بچه دار شدن خیلی حساس تره یه ذره استرس واقعا توی تخمک گذاری اختلال ایجاد میکنه باید هر طوریه یه برنامه برا خودت بچینی از هرچی ادم سمی هست دور بشی جوری ک اصلا یادت هم نیاد وجود داشتن و چی گفتن و چربی های دور رحمت هم از بین برده باشی
ان شا الله که میشه خیالت راحت