2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم بستگی به روحیه ات داره . اما خب کیش اونی نیست که فکر کنی هر روز در حال تفریحی . اون تفریحا فقط واسه یکی دو هفته اول خوبه بقیش تنهاییه . نمیدونم من آدم درونگرایی هستم خیلی سختم شد . همونجا بچه دار شدم دست تنها بزرگ کردم واقعا سخت بود . از طرفی گرونی خیلی سخته . همش باید بلیط هواپیما بخری هر بار کلی هزینه کنی تا فقط پدر مادرتو بری ببینی برگردی . کلا خوبیهاش کمتر از سختیهاشه 

من دوست  و رفیق هم زیاد دارم اونجا. ۱۰ تا خانواده که خانمها با هم در ارتباطیم. من با سه چهارتاشون صمیمی‌تر و راحت‌ترم . اونم که دوتاشون از کیش رفتن شهرای خودشون. دوستی هامونم ظاهریه والا عمیق نیست . انگار بخاطر تنها نموندن خودمون فقط داریم به این دوستی‌های سطحی ادامه میدیم . اینام نباشن بچه هامون خيلي تنها میشن دیگه . 

الان همه شوهرهامون رو ول کردیم اومدیم خونه پدر مادرامون .فقط  دو تاشون اونجان خیلی خلوته هیشکی نیست . 

اونجا قطعی اب و برق ندارید؟

ببین اونجا نیروگاهش کلا از  بقیه کشور جداست .مثلا اینجا میگین ساعت اوج مصرف از ۸ شب به بعده . ولی اونجا برعکسه یعنی روز بخاطر گرما مصرف برق بالاتره تا شب . و هر وقت مصرف بزنه بالا به مراکز صنعتی‌ شون خاموشی میدن اول . اگر بازم کم بیاد ناچار به خاموشی مسکونی میشن . چون خیلییییی گرمه . امسال خاموشی نداشتیم تا الان . مگه بخاطر اتفاقات برق . قطعی آب هم نه ولی برق بره خیلیا پمپشون هم کار نمیکنه دیگه .