2777
2789

زایمان هرچی باشه میدونی ۱۲ ساعته تهشم مرگ نیس ولی اون ذره ذره جون میدی 

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اون چند ماه زجر میده و شایدم چند سال و زجرشم اینجوریه که آخرش که دیگه خیلی پیشرفت کرده همه ی بدن پر توده میشه و این توده ها دور و اطرافشونم پر عفونته چون سلولهای سالم اطراف رو له میکنه و میکنه عفونت و انگار از درون اون شخص میترکه از بس توده ها زیاد میشن علاوه به اون دور ارگان های اصلی آب جمع میشه اینم باعث ایجاد فشار و درده من یه نفر رو دیدم تو بیمارستان جیغ میزد میگفت پرستار تو رو خدا بیا آب شکم من رو بکش قیافشم زرد زرد و خیلی بد بود چند نفرم دیدم دیوونه شده بودن چون زده بود به مغزشون و خلاصه مریضیه خیلی بدیه حتی استخونا رو هم میشکنه اگه بهشون بزنه نخاع رو هم میتونه قطع کنه خلاصه خیلی مهیب و ترسناکه 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

درد سرطان خواهرم و از نزدیک میدیدم وقتی روزی ۴تا مورفین بهش میزدن و باز داد از درد انقد داد میزد گریه میکرد بی هوش میشد 😭😭

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

درد سرطان خواهرم و از نزدیک میدیدم وقتی روزی ۴تا مورفین بهش میزدن و باز داد از درد انقد داد میزد گری ...

خدا خواهر شمارو رحمت کنه اصلا نمیتونم بگم درکت میکنم اما..

ببخشید ک تاپیکو دیدی.

روحش تو آرامش کااامله قول میدم 

خدا خواهر شمارو رحمت کنه اصلا نمیتونم بگم درکت میکنم اما..ببخشید ک تاپیکو دیدی.روحش تو آرامش کااامله ...

فدات شم عزیزم قبل اینکه تاپیک شمارو بخونم مثل هر شب داشتم گریه میکردم برای خواهرم از دی ماه که رفت پیش خدا منو تنها گزاشت فقط با این امید زنده ام که ببینمش .

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

فدات شم عزیزم قبل اینکه تاپیک شمارو بخونم مثل هر شب داشتم گریه میکردم برای خواهرم از دی ماه که رفت پ ...

غم خیلی بزرگیه واقعا من قدر خواهرمو نمیدونم هی میگم کاش نبود یکیم مث شما انقد وفادار..

سرطان چی بود خدا آخه واسه خلق کردن

غم خیلی بزرگیه واقعا من قدر خواهرمو نمیدونم هی میگم کاش نبود یکیم مث شما انقد وفادار..سرطان چی بود خ ...

وای نه نگو تورو خدا هیچ وقت نگو خواهر خیلی عزیزه .

خواهر من برام از بچمم عزیزتر بود همیشه میگفتم اول خدا بعد خواهرم قدر خواهرتو بدون امضامو بخون 😢

تا صبح بگم بمیرم برات کمه

خدا نکنه نگو این حرفو اما برام دعا کن برم پیش پروینم همه دنیا رو میدم پروین جان و فقط یه ثانیه ببینم عشق خواهر بیا مثل بچگیامون خاله بازی کنیم بیا قول میدم دیگه تو بازی جرزنی نکنم فقط بیا 😭😭😭دوست عزیزم منو ببخش اگر ناراحتت کردم.

خدا نکنه نگو این حرفو اما برام دعا کن برم پیش پروینم همه دنیا رو میدم پروین جان و فقط یه ثانیه ببینم ...

نه من از شما عذر میخوام بابت تاپیک..

ولی اینو باور کن از من. کسی ک با بیماری سخت امتحان بشه خیلی راحت حساب میشه اعمالش و ب راحتی میره بهشت مطمئن باش