2777
2789

با یوتیوب نمیشه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزون‌ترین ساز فلوت انگشتی با دست‌هاته😁

خیلی هم باحال و خفنه

Hand flute 

خودت باید ببینی چی دوست داری

کالیمبا ارزونه نسبتا

ولی خب اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی سمت سازهای گرون‌تر نرو اصلا، شاید گیتار دو سه میلیونی پیدا بشه اما به هیچ دردی نمی‌خوره 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ارزون‌ترین ساز فلوت انگشتی با دست‌هاته😁

خیلی هم باحال و خفنه

Hand flute 

خودت باید ببینی چی دوست داری

کالیمبا ارزونه نسبتا

ولی خب اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی سمت سازهای گرون‌تر نرو اصلا، شاید گیتار سه چهار میلیونی پیدا بشه اما به هیچ دردی نمی‌خوره 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

گیبار چند باشه خوبه خب

مدلای ایرانی ارزون هست ولی استاندارد نیستن، خسته میشی میندازیش دور

اگه گیتار کلاسیک بخوای:

یاماها C40 یا C70 اصل اگه پیدا کنی خوبه

اما الان خیلی گرون شده

الان C80 تو دیجی کالا ۲۴ میلیونه

اگه گیتار آکوستیک (سیم فلزی) بخوای:

F310 یاماها آموزشیه و ارزون‌ترینه

برگام ریخت چک کردم الان شده ۱۸ میلیون💔

من یک و پونصد خریده بودم

واسه آموزش هم استاد داشته باشی بهتره

من دوره خریدم خودم، از ایمان توسلی

مدلای ایرانی ارزون هست ولی استاندارد نیستن، خسته میشی میندازیش دوراگه گیتار کلاسیک بخوای:یاماها C40 ...

سلام عزیزم 

از دوره یاد گرفتی گیتارو؟ 

با دوره میشه گیتار یادگرفت؟ 

منم شرایط کلاس حضوری و ندارم فعلا ،واسه همین پرسیدم

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

سلام عزیزم از دوره یاد گرفتی گیتارو؟ با دوره میشه گیتار یادگرفت؟ منم شرایط کلاس حضوری و ندارم فعلا ، ...

سلام بله میشه

من کلا ویدیوهای ایمان توسلی رو دنبال میکردم همیشه، خیلی زحمت میکشه و واقعا دلسوزه واسه آموزش

سرچ کنید تو نت ویدیوی توضیحات دوره رو میتونید ببینید

من راضیم کاملا 

شیوه تدریس و تمرین‌ها کاملا اصولی و مدرنه

مثل بقیه طوطی‌وار و حفظ کردنی نیست اصلا