2821
2789
عنوان

کنکوریای 1405

2203 بازدید | 9 پست

فکر میکنم این تاپیک پربازدید نشه اما اونقدر دوباره میزنم تا پربازدید بشه و همه ازش استفاده کنن😂

من 1404 کنکوری بودم و دوست دارم حالا که دیگه کنکوری نیستم تجربیات خودم رو با کنکوریای جدید به اشتراک بزارم تا اونا کمتر توی این مسیر سخت اذیت بشن🌸

اولین و مهم ترین چیزی که سال کنکور خیلی روی مخ من بود قلمچی بود😂😂حالا نه فقط قلمچی بلکه هر آزمون آزمایشی دیگه... بچه ها میخوام بهتون بگم اگر دوست دارید یک صفر به رتبه اتون اضافه بشه،حتمااا به تراز و درصد قلمچی و... اهمیت بدید🤣یعنی بی برو برگشت از رقابت حذف میشید و دل رقبا رو شاد میکنین. (ببینید تحلیل ازمون خیلییی مهمه و باید انجامش بدید حتی اگر درصدتون منفی هم هست باید انقدررر تحلیل ازمون کنین تا رشد کنید‌) من خودم قلمچی های اول رو خوب نمی‌دادم ولی تازه اسفنددد درصد هام درصد حسابی شد، اسفند!! انقدر دیر:| کلا مسیر کنکور طولانیه پس اگر میخواید موفق بشید باید صبور باشین

دومین چیز رقابت سمی هست. دوستان نه قراره خرخون های کلاستون لزوما رتبه 1 بشن نه قراره ضعیف های کلاستون مردود بشن. ورق میتونه هر ثانیه برگرده! پس لطفا از کسی بین همکلاسی هاتون بت نسازید😐و نگید واییی اون درصد هاش 80 عه من 10.قطعا هیچوقت بهش نمیرسم...درحالی که خیلی از همین خرخونا اخرای سال جا میزنن. یا اصلا برای نهایی کم کاری میکنن و نتیجه نمیگیرن. در کل میخوام بگم تا روزی که شما برگه کنکور رو تحویل ندید نتیجه هیچکس معلوم نیست پس ناامید نباشید.... 

سومین چیز اینه که بگید:نههه من قبول نمیشم امکان ندارههه یا بگین:از الان شروع کنم میشه؟😐😐

(اینایی که میگم رو بین همکلاسی هام عیناً دیدم)

توی مدرسه ما یه بنده خدایی بود که از کلاس های تابستون میگفت نه من باید پشت بمونم😐😐بابااا هنوز شروع نشده میخوای پشت بمونی؟ تو نابغه ای بخدا😑😂(ببخشید خیلی هنوز حرصم میگیره ازش) 

و این عمو از ب بسم الله تا آخرین ماه ها همینطور ناامید بود حالا نمیدونم به جایی رسید بلاخره یا نه😂با گفتن این دیالوگ ها باز هم کمک شایانی به رقبای عزیز خود میکنید😁✨ببینید هیچوقت واسه شروع دیر نیست حتی ماه های آخر. اما اگر واقعا هدفت خیلی برات مهمه باید بگم که هرچه زودتر بهتره و تعلل نکن هرگز

چهارمین چیز مشاور های سمی هستن. 

از مشاوری که تلاش میکنه شخصیت شما رو خرد کنه دوری کنید! نه فقط مشاور بلکه هر فردی چه معلم چه آشنایان چه...حتی اگر خانواده بهتون سرکوفت میزنن با کمال احترام برای این یکسال ارتباطتون رو کمتر کنید. اما مشاور سمی رو حذف کنید😂مثلا مشاور عزیز من توقع داشت از روز اول روزی 45 ساعت بخونیم😐و همش به من می‌گفت اینطوری هیچی قبول نمیشی فلانی بهتر عمل میکنه و... و وقتی مشاورم رو حذف کردم درصد هام رشد فوق العاده ای کرد... اینه تاثیر حذف آدمای سمی... 

مورد پنجم اینه که درگیر ساعت مطالعه نباشید لطفا. هرکسی توانایی خودش رو داره و بازدهی آدم ها متفاوته. یعنی یک محبث رو به دلیل توانایی خودش با 1 ساعت خوندن میفهمه یکی با 4 ساعت خوندن و این کامل اوکی هست. نه اونی که 1 ساعت خونده تنبله نه اونی که 4 ساعت خونده لزوما قراره موفق بشه. بنظر من کیفیت خیلی مهم تر از کمیت هست...(البته اگر کمیت هم از حدی پایین تر بشه هرچقدرم کیفیت داشته باشه بدرد نمیخوره ها) 

مورد ششم اگر دبیر های مدرسه اتون یا ازموشگاه یا... خوب نیستن، سریعا یک دبیر دیگه بگیرید و نگید حالا اوکیه شاید بعد از یه مدت حرفش رو فهمیدم! باور کنید هرچقدرم صبر کنید اوکی نمیشه و دارید فرصت درصد خوب زدن برای اون درس رو از دست میدید با داشتن یه دبیر اشتباه. پس تا دیر نشده یه کاری کنین... 

مورد هفتم اینه که سعی کنید یکسال دوستی هاتون رو یکم کنار بزارید و در حاشیه قرار بگیرن.

میدونم دوست های خوب هم پیدا میشن که از کل دنیا ارزشمند ترن اما(در نهایت تحصیلات و مهارت های خودتون هستن که براتون میمونن😂)(میدونم استثنا داریم اما خب...) لاحدقل یکسال روی توانایی هاتون سرمایه گذاری کنید و بعدا اهمیت کاری که کردین رو درک میکنید

در کل دوستای کنکور استرس نداشته باشین بدونید در نهایت به چیزی که به خیر و صلاحتون هست می‌رسید اما لطفا تلاش کنید تا پشیمون نشید.(study is the power!)  

امیدوارم در نهایت تجربه ام براتون مفید بوده باشه اینا تجربه یکسال من هست که با کلی درس و عبرت بهشون رسیدم✨🥲

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

عالیه موفق باشی عزیزم

مرسی عزیزم شما هم همینطور

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب

عه هم اسمم😂

گلم هدف خودت چیه؟چه رشته ای

عزیزم من تجربی بودم فعلا میخوام رتبه ها بیاد تا تصمیم بگیرم چیکار کنم دقیقا😁

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792