2789
عنوان

یعنی دیوونم

88 بازدید | 13 پست

بخدا الان داشتم یه مصاحبه در مورد موفقیت میکردم با خودم همینطوری حرف میزدم با جدیت توضیح میدادم انگار دارم به کسی توضیح میدم یهو یه خودم اومدم گفتم دارم الکی با کی حرف میزنم یا یه موقع ها تو آینه یا یوقتا گریه میکنم سریع میرم تو آینه نگاه میکنم یا تو دستشویی با خودم حرف میزنم یعنی دیوونم¿

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

دیوونگی به این سادگیا نیست ها 😅چه اشکالی داره خیلیا با خودشون حرف میزنن

ولی من وقتی حرف میزنم تو خیالم دارم با یکی حرف میزنم مثلا تو خیالم رفتم برای مصاحبه با خودم نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیوانه نیستی ، نشانه اولیه افسردگی یا قوه تخیل بالاستخودت یکم دقیق شو متوجه میشی کدومشه

هردو هستم والا 

قوه تخیلم بالاست در حدی قبل خواب قبلنا قسمت به قسمت سریال داشتم برای خودم ولی افسرده هم هستم یعنی اینجا ۸۰ میل آدم افسرده هست تقریبا همه هستیم ولی شدید نیست

هردو هستم والا قوه تخیلم بالاست در حدی قبل خواب قبلنا قسمت به قسمت سریال داشتم برای خودم ولی افسرده ...

سعی کن از سرت بیفته، روی خودت کار کن

منم وقتی بچه بودم اینجوری بودم... بیش از اندازه درونگرا و اجتماع گریز میشی یواش یواش

باید فکرتو روی چیزای دیگه متمرکز کنی تا این عادت از بین بره