2777
2789
عنوان

میگرن دارم بیاین

139 بازدید | 32 پست

نمیدونم امیدوارم تجربه نداشته باشین چیزی ک اذیت بکنه منو دیوونم میکنه جوری ک گریه میکنم 

الانم همسایه ۱ ساعته ماشینش روشنه از پنجره بو اگزوز میاد پنجره بستم تو خونه پره حالت عادی اذیت نمیکنه میگرن دارم دارم بالا مزارم از بوش بهش بگم خاموش کنه؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میگرن دارم چن ساله و فهمیدم بهترین راهی ک فعال نشه این درده لعنتی اعصاب اروم و ارامشهسعی کن ارام ...

دارم اینجا میچرخم حواسمو پرت کنم ولی هی اشک تو چشام جم میشهخداروشکر میفهمی چی میگم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
آره کنم میگرن دارم امتحان کن ببین چه قرصی بهت میسازهقرص رهاکین بهتر میکنه ولی هر شب باید بخوری

من دپاکین میخورم اره خیلی خوبه اما چیزی ک بره رو مخم اذیتم کنه در حدی ک بالا میارم خواهرم انحراف فک داره غذا میخوره صدا میده یبار جولوش بالا اوردم

اره حتما بگو در مواقع عادی هم اذیت کننده هست، منم میگرن دارم اینجور مواقع آدم به بو خیلی حساس میشه

بو رنگ صدا خدا منو بکشه

منم میگرن دارم چن ساله و فهمیدم بهترین راهی ک فعال نشه این درده لعنتی اعصاب اروم و ارامشهسعی کن ارام ...

منم دارم ولی بخاد بگیره میگیره کاری به اعصابم نداره

ولی خب شرایطم بدتر باشه با فاصله کمتر میاد سراغم 

خدا رو چه دیدی...🩵

منم دارم ولی بخاد بگیره میگیره کاری به اعصابم ندارهولی خب شرایطم بدتر باشه با فاصله کمتر میاد سراغم

اره دقیقا وقتیم به فاصله کم میاد افسردگی میگیرم و هی دوست دارم چیز شیرین کاکائویی بخورم و بخوابم

اره دقیقا وقتیم به فاصله کم میاد افسردگی میگیرم و هی دوست دارم چیز شیرین کاکائویی بخورم و بخوابم

ببین شیاف دیکلوفناک بذار بخواب

ولی در مورد من قند مصنوعی و تخمه آفتابگردان تشدیدش می‌کنه 

خدا رو چه دیدی...🩵

ببین شیاف دیکلوفناک بذار بخوابولی در مورد من قند مصنوعی و تخمه آفتابگردان تشدیدش می‌کنه

خدایی ؟ ارررره تخمه میخورم بعدش روانی میشم خدا خیرت بده نمیدونستم 

خدایی ؟ ارررره تخمه میخورم بعدش روانی میشم خدا خیرت بده نمیدونستم

منم نمیدونستم 

عاشق تخمه هستماااا

بعد امتحان کردم دیدم بعله هر موقع زیاد میخورم پدرمو در میاره الان که کمش هم نمی‌خورم 

خدا رو چه دیدی...🩵

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792