rozhena مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 9103 عنوان میگرن دارم بیاین 139 بازدید | 32 پست نمیدونم امیدوارم تجربه نداشته باشین چیزی ک اذیت بکنه منو دیوونم میکنه جوری ک گریه میکنم الانم همسایه ۱ ساعته ماشینش روشنه از پنجره بو اگزوز میاد پنجره بستم تو خونه پره حالت عادی اذیت نمیکنه میگرن دارم دارم بالا مزارم از بوش بهش بگم خاموش کنه؟ شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید 1404/04/30 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلارام۲۷۳۸۰ عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4191 منم میگرن دارم چن ساله و فهمیدم بهترین راهی ک فعال نشه این درده لعنتی اعصاب اروم و ارامشهسعی کن ارامش داشته باشی و اعصابتو خورد نکنی و روری موضوعی چِت نکنی لایک نکن.
تایپیک_خاردار عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 3672 آره کنم میگرن دارم امتحان کن ببین چه قرصی بهت میسازهقرص رهاکین بهتر میکنه ولی هر شب باید بخوری وصل به یه مو
rozhena مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 9103 منم میگرن دارم چن ساله و فهمیدم بهترین راهی ک فعال نشه این درده لعنتی اعصاب اروم و ارامشهسعی کن ارام ... دارم اینجا میچرخم حواسمو پرت کنم ولی هی اشک تو چشام جم میشهخداروشکر میفهمی چی میگم شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
rozhena مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 9103 آره کنم میگرن دارم امتحان کن ببین چه قرصی بهت میسازهقرص رهاکین بهتر میکنه ولی هر شب باید بخوری من دپاکین میخورم اره خیلی خوبه اما چیزی ک بره رو مخم اذیتم کنه در حدی ک بالا میارم خواهرم انحراف فک داره غذا میخوره صدا میده یبار جولوش بالا اوردم شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
rozhena مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 9103 بگو حتما نگن دیونست شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
زندگی_بیرنگ عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 541 اره حتما بگو در مواقع عادی هم اذیت کننده هست، منم میگرن دارم اینجور مواقع آدم به بو خیلی حساس میشه
rozhena مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 9103 اره حتما بگو در مواقع عادی هم اذیت کننده هست، منم میگرن دارم اینجور مواقع آدم به بو خیلی حساس میشه بو رنگ صدا خدا منو بکشه شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
رازگلسرخ عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 1578 منم میگرن دارم چن ساله و فهمیدم بهترین راهی ک فعال نشه این درده لعنتی اعصاب اروم و ارامشهسعی کن ارام ... منم دارم ولی بخاد بگیره میگیره کاری به اعصابم ندارهولی خب شرایطم بدتر باشه با فاصله کمتر میاد سراغم خدا رو چه دیدی...🩵
rozhena مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 9103 منم دارم ولی بخاد بگیره میگیره کاری به اعصابم ندارهولی خب شرایطم بدتر باشه با فاصله کمتر میاد سراغم اره دقیقا وقتیم به فاصله کم میاد افسردگی میگیرم و هی دوست دارم چیز شیرین کاکائویی بخورم و بخوابم شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
پرپرووک عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2621 خیلی بده من که میگرنم میگیره از صدا و نور متنفرم و کل فک و دندونام درد میگیره باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
رازگلسرخ عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 1578 اره دقیقا وقتیم به فاصله کم میاد افسردگی میگیرم و هی دوست دارم چیز شیرین کاکائویی بخورم و بخوابم ببین شیاف دیکلوفناک بذار بخوابولی در مورد من قند مصنوعی و تخمه آفتابگردان تشدیدش میکنه خدا رو چه دیدی...🩵
rozhena مدیر استارتر عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 9103 ببین شیاف دیکلوفناک بذار بخوابولی در مورد من قند مصنوعی و تخمه آفتابگردان تشدیدش میکنه خدایی ؟ ارررره تخمه میخورم بعدش روانی میشم خدا خیرت بده نمیدونستم شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
رازگلسرخ عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 1578 خدایی ؟ ارررره تخمه میخورم بعدش روانی میشم خدا خیرت بده نمیدونستم منم نمیدونستم عاشق تخمه هستماااابعد امتحان کردم دیدم بعله هر موقع زیاد میخورم پدرمو در میاره الان که کمش هم نمیخورم خدا رو چه دیدی...🩵