2777
2789
عنوان

ازدواج

132 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون بخیر یه سوال داشتم من ۲۶سالمه خدمت سربازیم تموم شده لیسانس گرفتم الآنم املاک دارم کار میکنم مال خودمونه یه خونه دوطبقه هم داریم یکیش پدر میشینه یکیش مال من ماشین ندارم....به نظرتون شرایط ازدواج دارم؟ راستش هرچند خجالت میکشم ولی باز میگم که شرایط کاملا معلوم باشه...من تجربه رابطه ندارم منظورم اینه تا حالا با هیچ دختری ارتباط نگرفتم و الان بهم ضربه زده این موضوع

بله ولی طبقه بالای پدرت نبرش عروسو‌ 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا نتونید والا شوهر من اومد خواستگاری من فقط همون خونه طبقه پایین مادرش داشت با یه موتور کار درست و حسابی هم نداشت الان هم ماشین داره هم کار خوب هم زن و بچه😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بدبختی اینه ارتباط نمیتونم بگیرم بلد نیستم ...تا حالا تجربه رابطه نداشتم

خب بالاخره باید از یه جایی شروع کنیم دیگه 

فقط اعتماد به نفستو حفظ کن 

عین یه آقای جنتلمن برو جلو😂

حالا که خیلی زخمیام و غمزده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟

شرایط رو دارید فقط اعتماد بنفس داشته باشید و برید جلو انشاءالله که موفق باشید

بلد نیستم ارتباط بگیرم...خانوادم هم گفتن سنتی برید جلو گفتن نه خودت باید پیدا کنی

بلد نیستم ارتباط بگیرم...خانوادم هم گفتن سنتی برید جلو گفتن نه خودت باید پیدا کنی

عجیبه معمولا خانواده ها خودشون پیدا میکنند به خواهرتون یا مادرتون بگید پیدا کنند یا حتی خاله مادربزرگ و... 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز