2777
2789
عنوان

خدا قوت

73 بازدید | 3 پست

@بیداررری‍ 

خودتون قفل کردید ؟

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اون تاپیک قفل شد من نتونستم جوابتون و بدم من کجا از رژیم کودک کش حمایت کردم  ؟؟؟؟؟؟ اصلا مطلب منو خوندی یا چشم بسته جواب دادی . من گفتم این رژیم غاصب نمیزاره اونا اونجا بمونن 

تنها راه کمک به مردم غزه اینه که مردم بسیج بشن و برن کمکشون و اسراییل و نابودن کنن .

ایران چقدر جمعیت مخلص داره که از اسرائیل متنفره ؟ چرا نمیرن کمکشون ؟؟ اینجا تو خونه هاشون نشستن و فقط محکوم کردن بلدن . 

چقدر ما مدافع حرم داشتیم ؟ چقدر جوانای ما رفتن و جونشون و کف دستشون گذاشتن و از حرم حمایت کردن

چرا هیچ کس نمیره از مردم غزه حمایت کنه ؟ 

جمعیت مخلص ما بیشتره یا اون رژیم غاصب ؟

یه عده نشستن تو خونه هاشون زیر کولر و باد خنک و میخورن و اینجا نسخه می پیچن 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

اون تاپیک قفل شد من نتونستم جوابتون و بدم من کجا از رژیم کودک کش حمایت کردم ؟؟؟؟؟؟ اصلا مطلب منو خو ...

سرکار خانم بنده نه حرف شما رو رد کردم و نه تایید کردم .

از خباثت اسراییل گفتم ...

که امروز با یک کریدور میخواد ایزان محاصره کنه

و حرف تون رو قبول دارم 

چون باید هر طور شده جلوش گرفته بشه 

البته ایران از طریق ساپورت نیرو های مقاومت بیکار ننشسته اما بازم هر که اگر توانایی داره در این باره کوتاهی کنه عذاب خدا بهش میرسه .

بازم والله اعلم .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سرکار خانم بنده نه حرف شما رو رد کردم و نه تایید کردم .از خباثت اسراییل گفتم ...که امروز با یک کریدو ...

خوب از دست من و شما کاری بر نمیاد درست ولی این همه موشک و برا چی ساختیم ؟ چرا باید ما آتش بس و قبول می کردیم ؟ مگه نمیدونستیم این شیطان دست از کاراش بر نمیداره  مگه الان برادران حوثی ما مقاومت نمی کنن ؟ مگه در حال جنگ نیستن ؟ چرا ما آتش بس کردیم ؟ چرا وقتی اونا سلاحشون تموم شد ما هم دست نگه داشتیم و ایستادیم و تماشا کردیم تا بازم بره مهمات تهیه کنه ؟ چرا ما بهش این فرصت و دادیم اصلا ؟ 

من از این ناراحتم که ما خودمون با دست خودمون گذاشتیم که اون باز قوی تر برگرده پس با تاپیک زدن و ناله کردن دردی از مردم غزه دوا نمی کنه . کاری که باید تمومش می کردیم و نکردیم حالا بیام افسوس بخوریم چه فایده داره ؟ مگه اونا غیر از ما کسی دیگه رو داشتن که حامیشون باشه ؟ پس دیگه چی میمونه غیر این از اونجا جون خودشون و بردارن و فرار کنن ؟

لایککککککککک نکننننننننن  🙃