2777
2789
عنوان

خودکشی

180 بازدید | 15 پست

هر بار که میام به خودم امید بدم به زندگی این حس تا یه روز بیشتر دووم نمیاره واقعن تیکه دارم خسته میشم 

این آدم ۶ بار خودکشی کرد و الان زندست دلم میخاد دفعه هفتم دفعه آخرم باشه 

یه راه مطمئنی میخام همین !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخوای اینکارو کنی

چون دیگه نمیتونم تحمل کنم 

تعداد مشکلاتم داره از روزای خوشی که نداشتم زیاد میشه

دلم نمیخاد در مورد هیچی حرف بزنم فقط میخام برم همین 

ازت خواهش می کنم از یک روانپزشک کمک بگیر باور کن تو فقط سیگل ترشحات هورمونی بدنت به هم ریخته نکنن ا ...

دیگه حتی برای این کارا هم دیره 

اصلن دیگه دوست ندارم درمان بشم فقط میخام تموم بشه 

چون دیگه نمیتونم تحمل کنم تعداد مشکلاتم داره از روزای خوشی که نداشتم زیاد میشهدلم نمیخاد در مورد هیچ ...

عزیزم 😔😔

نکن اینکارو پسر عموم خودکشی کرد ۳ ساله دیونشیم بفکر پدرمادرت باش خواهر برادر بچه اگه داری

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

دیگه حتی برای این کارا هم دیره اصلن دیگه دوست ندارم درمان بشم فقط میخام تموم بشه

عریزم می دونم الان تو چه حالی هستی و واقعا حال داری 

ولی کلی حس های خوب تجربه نکرده هنوز هست 

تو برو پیش روانپزشک و بزار کمکت کنه قول می دم اوضاع رو به راه میشه

عزیزم چرا اینقدر ناامید ؟ 

چرا میخوای کاری رو بکنی که خدا دوست نداره ؟ اونم خدایی که اینقدر دوستت داره که هربار نذاشت بری تا برگردی به خودش و از نو بسازی 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
نکن اینکارو بیا هرچی خواستی من هستم بامن حرف بزن مشکلتو بگو شاید تونستیم کمکت کنیم

مشکلی ندارم فقط حالم خوب نیست.....

دور قلب مهربونت

ولی دیگه حتی دلم نمیخاد مشکلم حل بشه فقط دلم میخاد خودکشی کنم 

عریزم می دونم الان تو چه حالی هستی و واقعا حال داری ولی کلی حس های خوب تجربه نکرده هنوز هست تو برو پ ...

حس خوب و این دنیا اصلن با هم سازگار نیستن 

خدا دیگه خیلی تنییهم کرده 

دیگه خستم خیلی خستم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز