2777
2789
من همش میگم وقتی دخترم بزرک شه حتما میگه ننه کور بودی امکاناتو ندیدی؟ چرا منو دنیا اوردی ای وای دخل ...

حالا شما قطعا بچه هات دیگه بالای 2 سال باید باشن

من در عجبم از اونهایی که درگیر دکتر و بارداری هستن 

نمیدونم من زیادی حساسم یا اونها خیلی خوشبین و پر انگیزه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من 42 سالمه به تمام چیزهایی که دغدغه شماست فکر میکردم و تقریبا از 35 سالگی تصمیم نهایی گرفتیم بچه دا ...

منم به خاطر بچم دارم به مهاجرت فکر میکنم با اینکه پول آنچنانی نداریم میگم برم خارج ظرف شور شم شاید بچم راحت بزرگ شه بدون استرس خاورمیانه

حالا شما قطعا بچه هات دیگه بالای 2 سال باید باشنمن در عجبم از اونهایی که درگیر دکتر و بارداری هستن ن ...

دقیقا منم که تو نی نی سایت میبینم یه تعدادی اومدن میگن دعا کنین باردار باشم یا دارو میگیرن واسه باردار شدن تعجب می‌کنم 

منم به خاطر بچم دارم به مهاجرت فکر میکنم با اینکه پول آنچنانی نداریم میگم برم خارج ظرف شور شم شاید ب ...

ببین مهاجرت خوبه ولی اونجا هم برای ما مهاجرا نیازمند اینه که نسل خودمون فنا بشه ولی به بچه هات وصال داره...ولی خودت باید سختی بکشی حداقل 10 سالی

با گرونی چیکار کنیم🥺

نمیدونم چی بگم.باید امیدوارم باشیم و دعا کنیم شرایط بهتره بشه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

خودتو حتما به روانپزشک نشون بده

و افسردگی و بدبختی زندگیتو لطفا تزریق نکن به بقیه.توشرایط زندگیت خرابه دلیل نمیشه بیایی بقیه رو بی عقل خطاب کنی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خودتو حتما به روانپزشک نشون بدهو افسردگی و بدبختی زندگیتو لطفا تزریق نکن به بقیه.توشرایط زندگیت خراب ...

تورو سنه نه

هر وقت گفتم جسد اون وقت خودتو بنداز وسط

احتمالا بی وارث و نازا هم هستی