2777
2789
عنوان

اولین باری که شوهرتون بغل کردید

649 بازدید | 28 پست

اولین باری که شوهرتون بعل کردید کی بود و چه حسی داشتید ؟؟؟؟ 

من که خودم فعلا دوران عقدیم ، ولی اولین بار وقتی بعدش کردم ، یه اتفاقی افتاده بود که حال روحیم خوب نیود یه اتفاق خانوادگی ، وقتی بعلم کرد ، دقیقاااااااا عین بچه ای که میخوره زمین و یه آدم مهربون میاد بعدش میکنه ، بودم 

انگار کل پناهم و همه کسم  تو اون لحطه شده یود اون 

یه حس عجیبی یود 

شما چه حسی داشتید 

پ ن : نمیدونم چرا امشب باز یاد شوهرم افتادم، دوران عقدم مصخرقه ها😬😬😬، چند وقت دیگه عروسمیونه ، بریم سر خونه زندگیمون راحت شیم😁😂

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین بار خیلی کمدی بوداینقدر محکم فشارم داد منفجر شدم😄هنوز که هنوزم دست مایه خنده است...

😂😂😂آخی 

شوهر من یه بار انقد بد لپمو بوس کرد که تا یه هفته گونم درد میکرد 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
ما که پیر شدیم دیگه خوشبحال اونایی که تجربش کردن انگار خدا برا بعضیا واقعا ازدواج نمیخواد

نگو اینطوری ، حتما میخواد یه وقتی میاد که فکرشم نمیکنی

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
ما که پیر شدیم دیگه خوشبحال اونایی که تجربش کردن انگار خدا برا بعضیا واقعا ازدواج نمیخواد

مگه چند سالته گلم؟ 

انشالله موقعش که برسه با آدم درستی ازدواج میکنی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️