2777
2789

خواب گوشی پیاده‌ روی‌ رفتن به کافه پارک 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

گواهینامه 

باشگاه ک همون موقع دانشگاه هم میرفتم 

بیرون رستوران کافه 

سریال فیلم رمان 

پیگیری برای اینکه استاد درست حسابی بیارن برامون

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گواهینامه باشگاه ک همون موقع دانشگاه هم میرفتم بیرون رستوران کافه سریال فیلم رمان پیگیری برای اینکه ...

ببخشید گواهینامه چقدر هزینه داشت ؟ البته اکه اشکالی نداره بپرسم😬

ببخشید گواهینامه چقدر هزینه داشت ؟ البته اکه اشکالی نداره بپرسم😬

نه بابا چه اشکالی 

۹ تومن ناقابل🤣

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

😂🚶🏻‍♀️برگانم اخرین بار که من یکی از اشناهامون سه تومن رف پارسال

پارسال تا پنج تومنم رسیده بود 

دیگه زمستونی شیش هفت تومن 

من که پامو گذاشتم ثبت نام کنم شد ۹ تومن🗿

پارسال تا پنج تومنم رسیده بود دیگه زمستونی شیش هفت تومن من که پامو گذاشتم ثبت نام کنم شد ۹ تومن🗿

عجب شانسی داشتی پس ولی خب همینه باز بالاترم میره ولی دمت گرم گرفتی . سخت نگرفتن ازمونو چطور بود؟

عجب شانسی داشتی پس ولی خب همینه باز بالاترم میره ولی دمت گرم گرفتی . سخت نگرفتن ازمونو چطور بود؟

آره دیگه گفتم برم پارسال بعد کنکور بود حال حوصله نداشتم 

بعدم که رفتم دانشگاه وقت نشد 

دیگه الان رفتم 

من هنوز آزمون ندادم فردا باید برم اولین جلسه آموزش عملی با ماشین 

منم هنوز نشده برم . ارزو موفقیت میکنم برات عزیزم

هرچی زودتر که شرایط پیش میاد برو واقعا بکاره 

مرسی عزیزم همچنین❤️