موکآ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 575 عنوان دانشجو ها 82 بازدید | 11 پست از وقتی تعطیل شدیم شما چکار کردین چجوری وقتتونو پر کردین 1404/04/29 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آخرین_تیکه_رانی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2730 خواب گوشی پیاده روی رفتن به کافه پارک 🦥 ................ اره کشتی هام غرق شده🗿 منم سرگشتهی حیرانم ای دوست ! زخمیست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀
sevda___00 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4731 گواهینامه باشگاه ک همون موقع دانشگاه هم میرفتم بیرون رستوران کافه سریال فیلم رمان پیگیری برای اینکه استاد درست حسابی بیارن برامون مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗
موکآ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 575 گواهینامه باشگاه ک همون موقع دانشگاه هم میرفتم بیرون رستوران کافه سریال فیلم رمان پیگیری برای اینکه ... ببخشید گواهینامه چقدر هزینه داشت ؟ البته اکه اشکالی نداره بپرسم😬
sevda___00 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4731 ببخشید گواهینامه چقدر هزینه داشت ؟ البته اکه اشکالی نداره بپرسم😬 نه بابا چه اشکالی ۹ تومن ناقابل🤣 مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗
موکآ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 575 نه بابا چه اشکالی ۹ تومن ناقابل🤣 😂🚶🏻♀️برگانم اخرین بار که من یکی از اشناهامون سه تومن رف پارسال
sevda___00 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4731 😂🚶🏻♀️برگانم اخرین بار که من یکی از اشناهامون سه تومن رف پارسال پارسال تا پنج تومنم رسیده بود دیگه زمستونی شیش هفت تومن من که پامو گذاشتم ثبت نام کنم شد ۹ تومن🗿 مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗
موکآ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 575 پارسال تا پنج تومنم رسیده بود دیگه زمستونی شیش هفت تومن من که پامو گذاشتم ثبت نام کنم شد ۹ تومن🗿 عجب شانسی داشتی پس ولی خب همینه باز بالاترم میره ولی دمت گرم گرفتی . سخت نگرفتن ازمونو چطور بود؟
sevda___00 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4731 عجب شانسی داشتی پس ولی خب همینه باز بالاترم میره ولی دمت گرم گرفتی . سخت نگرفتن ازمونو چطور بود؟ آره دیگه گفتم برم پارسال بعد کنکور بود حال حوصله نداشتم بعدم که رفتم دانشگاه وقت نشد دیگه الان رفتم من هنوز آزمون ندادم فردا باید برم اولین جلسه آموزش عملی با ماشین مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗
موکآ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 575 آره دیگه گفتم برم پارسال بعد کنکور بود حال حوصله نداشتم بعدم که رفتم دانشگاه وقت نشد دیگه الان رفتم ... منم هنوز نشده برم . ارزو موفقیت میکنم برات عزیزم
sevda___00 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4731 منم هنوز نشده برم . ارزو موفقیت میکنم برات عزیزم هرچی زودتر که شرایط پیش میاد برو واقعا بکاره مرسی عزیزم همچنین❤️ مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗
موکآ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 575 هرچی زودتر که شرایط پیش میاد برو واقعا بکاره مرسی عزیزم همچنین❤️ اره واقعاااا قربونت❤️