دخترا من دانشجوام و خب پسرای کلاسمون بیشتریا دیلی دارن و ناشناس هم گذاشتن که افراد بشون پیام بدن
ما ی پسر داریم تو کلاسمون بشدت کراشه و خب این اهل دیلی و ناشناسو این حرفا نیس دخترا بش نخ میدنا.. من زیاد تحویلش نمیگیرم و این میدونست من یمدت با کسی رل بودم و خب رل من بااین دوست بود و این ماجرارو میدونست بعد مدتی رابطه منورلم بهم خورد واین خیلی دنبال اینه بدونه ما رابطه داریم یا نه گرچه از خیلی قبل دنبال دونستن این موضوعه... نمدونم چرا ولی حس ننننمیکنم حسی بمن داشته باشه و شنیدم حدود ده روز قبل رل سابقم داخل کانالش گفته اسمتونو بگید براتون شعر بگم رفته به دروغ ناشناس رل سابقم (چون رلم کانال دیلی داره) و نوشته من فلانیم(اسم منو گفته) برای من شعر بگو
بعد رل سابقمم گفته منم فلانیو (اسم منو گفته) میشناختم که باهاش خاطره خوبی ندارم اینم گفته شاید همونم. بعد رل سابقم گفته بعید میدونم تو اون باشی اونم گفته ن من خودشم و جرات کردم بیام.
دوستان برای اینکه ابروم بیشتر از این نره چکار کنم؟! در حال حاضر این داستانو رل سابقم اومدن پی گغتن میخواستن بفهمن واقعا من بودم که قانعشون کردم نیستم
دوستان برای این اقا الان اثبات شده منو ایشون رابطه ای نداریم. اما دلیل کارش چیه؟ چرا دنبال ازار منه؟ کاری بش ندارم اخه