2777
2789
عنوان

خرید ماشین

41 بازدید | 2 پست

سلام دوستان .ماشینمون x22بود مدل 96تمیز بود منتها اواخر ب خرج داشت میفتاد و اینک طرح مادران ثبت نام کردیم 207ب اسممون در اومد حالا شوهرم میگه ماشینمون هفت ساله کار کرده بفروشیم صفر بخریم ولی من دو دلم دلم نمیاد و از اونجایی که اقام نظامی افتاده دو سال زاهدان میگه این دو سال ماشین بلا استفاده میشه از قیمت هم میفتع ی پراید میگه واست میخرم که دست فرمونم خوب بشه حالا من از دیروز ناراحتم موندم واقعا اینک شوهرم عقلانی حرف میزنه یا من احساسی  میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

من مهر سال گذشته همین پیشنهادو به برادرم کردم شاسی بلند را فروخت حدود 1میلیارددو حدود 200گرم‌طلا باهاش خرید و با یه پژو آردی رفت و آمد کرد الان 1400داره و شتسی بلندش را قیمت کرده 950!!پس حق با شوهرتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان