هلیا۹۳h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11061 عنوان متاهل ها سوال دارم 366 بازدید | 20 پست ببخشید مجبور شدم عنوان اینو بزنم میگم کسی خبر داره سوریه چی شده ؟آنتن ما قطعه تلویزیون ببینم ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران 1404/04/29 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2350 فعلا آتش بس شدهچطور نگران سوریه شدی عه مگه با کجا جنگ میکردن؟؟؟ بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
هلیا۹۳h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11061 آخه شنیدم جولانی فرار کرده و کشور رو تسلیم کرده ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
هلیا۹۳h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11061 فعلا آتش بس شدهچطور نگران سوریه شدی آخه شنیدم جولانی فرار کرده و کشور رو تسلیم ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
شکوهمندثروتمند عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 421 آخه شنیدم جولانی فرار کرده و کشور رو تسلیم کرده تایید نشده ولی اسراییل تهدید به ترور کرده
هلیا۹۳h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11061 تایید نشده ولی اسراییل تهدید به ترور کرده ای بابا کاش دروغ باشه ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2350 اسرائیل واییی این کشور چرا نابود نمیشه با همه جا جنگ داره😐 بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
شکوهمندثروتمند عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 421 ای بابا کاش دروغ باشه چرا😂😂اونم از قماش اسراییل هس دیگه
هلیا۹۳h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11061 چرا😂😂اونم از قماش اسراییل هس دیگه اونکه بره به درک من میگم اینکه اسرائیل کشورشون رو تصرف کنه این بده ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
شکوهمندثروتمند عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 421 اونکه بره به درک من میگم اینکه اسرائیل کشورشون رو تصرف کنه این بده آره سوریه وقتی افتاد دست اسرائیل که بشار به اعراب پناه برد بجای ایران و روسیهاینم سرنوشت سوریه آزاد نوش جونشونخود کرده را تدبیر نیس
هلیا۹۳h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11061 آره سوریه وقتی افتاد دست اسرائیل که بشار به اعراب پناه برد بجای ایران و روسیهاینم سرنوشت سوریه آزاد ... کاش عبرت بشه برا اون دسته وطن فروشی که آزادی میخوان به هر قیمتی ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
شکوهمندثروتمند عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 421 واییی این کشور چرا نابود نمیشه با همه جا جنگ داره😐 😔😔😔بچه های غزه مردم غزهمی میرن اونم از گرسنگینمی دونم حکمت این صبر خدا چیه😔
شکوهمندثروتمند عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 421 کاش عبرت بشه برا اون دسته وطن فروشی که آزادی میخوان به هر قیمتی دقیقامردم سوریه بعد رفتن بشار جشن گرفتنامریکا تحریفاشونو برداشت بعضی از خودتحقیرهای وطن فروش زدن تو سر ایران که ببین رفع تحریم شدنولی الان بطور عجیبی لال مونی گرفتن