2777
2789
عنوان

دندان پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 20 پست

استارتر منم متاسفانه مشکل شمارو دارم و تا اونجایی که یاده 5 ساله هرروز و هرلحظه یه دردی تو دندونام هست که واقعا قابل تشخیصم نیست کدومه هر بار یکیشو درست میکنم دوباره میبینم دردی هست 

حتی اونایی که درست میکنم هم بعد از یه مدت درد میگیرن

خیلی ناراحتم

استارتر منم متاسفانه مشکل شمارو دارم و تا اونجایی که یاده 5 ساله هرروز و هرلحظه یه دردی تو دندونام ه ...

من پول دندونایی که امسال خوب کردم از پول گوشواره م دادم .... دیگه خدا خیر و مصلحتی میدونه حتما . اینم دو روز دیگه نوبت دارم ۴۵۰ میشه خدا کریمه

دنبال ارزوهات برو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پول دندونایی که امسال خوب کردم از پول گوشواره م دادم .... دیگه خدا خیر و مصلحتی میدونه حتما . این ...

خوبه که به دندونات میرسی عزیزم

منم همش پام تو دندون پزشکیه

جدیدا نمیدونم چرا دهنم بو گرفته نه اینکه فاجعه باشه ولی میشه فهمید تو فاصله ی نزدیک خیلی افسردم کرده

خوبه که به دندونات میرسی عزیزم منم همش پام تو دندون پزشکیه جدیدا نمیدونم چرا دهنم بو گرفته نه اینک ...

اصلا خوب نیست که ادم همش باشه کلینیک 

در مورد بوی بد دندونات ابسه ای چیزی ندارن؟ 

دنبال ارزوهات برو

یه دندونپزشک هست کمک کنه؟!

من الان باید دندون عقل نیمه نهفته م رو بکشم یا دندون هفت رو که دکتر گفته مشکل پیدا کرده کنار عقل هست رو دوباره عصب کشی کنم؟؟؟ درد سمت چپ که میزنه ب گوش و سرم از کدومه بیشتر؟؟ 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

دنبال ارزوهات برو

دندانپزشک خوب .................... دکتر رضا افتخار آشتیانی تقریبا تمام درمانها رو به نحو احسن انجام میدن. من دندون قلم رو هم کشیدم و هم جراحی کردم و هم کار لمینیت انجام دادم. کار ترمیمشون هم واقعا خوب بوده