سلام من بعد چندسال دوباره رفتم که دندونامو درست کنم خلاص شمممم اول یه ریشه مونده بود برداشتم.دکتر گفت دردت از دندون کنارشه که عصب کشی میخواد عصب کشی هم کردم بعد سه روز تا چن روز درد عجیببب در دیوارا دندون داشتم البته فقط چند ثانیه بود من کلا موقع کار اصلا درد نداشتم بعدشم قرص نخوردم درد امپولو تحمل کردم. دکتر گفت درد دندون عقلاته که میزنه به این . بعد رفتم تحقیق و اینا دیدم یه عقلم نیمه نهفته ست که لثه روشو پوشونده و حس سوزش داشتم که دکتر گفت جراحی کوچیک میخواد چیزی نیست . از طرفی سمت راستمم یه دندونو خوب کردم دیدم دندونای بالا که دکتر گفته سطحی اند هم درد گرفتن دکتر گفت یه عکس بگیر عکس کللل گرفتم راحت شم. الان دکتر میکه درد سمت چپت از دندون دیگست عقلتو نکش.. وایییییی خدا ... اخر نفهمیدم من....حالا این دندون که رسیدیم بهش دندون هفته که یه بار عصب کشی شده بود دکترم میگه زیرش یه کیست کوچولووو داره که مهم نیست باید دوباره عصب کشی بشه حالا هم ایمانم خداست سعی میکنم محکم باشم .
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من به خاطر دندون عقل نهفته تومور گرفتمکه بعد از ۶ بار جراحی پیوند استخوان شدم چیزی که خیلی نادره....به نظرم حتما حتما دندون عقل نهفته ات رو بکش هر طور شده....بعد احتمالا دندونات حساسه یعنی حساسیت دندونی داری منم بعد از جراحی چون دندونام رو آتل بستند کل دندونام دردناک شدن ...دکتر بهم پیشنهاد کرد که خمیر دندون سنسوداین بزنم خیلی بهتر شدم شما هم بخر خمیر دندون رو مطمینا بهتر میشی... من بعد از جراحیم دکترا گفتن که دندونات افسردگی شدید گرفتن حالا بماند که چه ها کردم برای درمانش....حتما دندون عقلت رو بکش تا کیست نشده و خمیر دندون سنسوداین بخر
من به خاطر دندون عقل نهفته تومور گرفتمکه بعد از ۶ بار جراحی پیوند استخوان شدم چیزی که خیلی نادره... ...
بخدا نمیدونم زمستون امسال یکیو کشیدم دوتارو عصب کشی که درد از بین بره بازم درد هستتت رفتم عقلو بکشم درد از بین بره دکتر میگه درد از یه جا دیگست الان این درد از چیه نمیدونم از عقله از دندون هفته نمیدوووونم فقط میدونم سمت چپه
من به خاطر دندون عقل نهفته تومور گرفتمکه بعد از ۶ بار جراحی پیوند استخوان شدم چیزی که خیلی نادره... ...
زمستون امسال یکیو کشیدم دوتارو عصب کشی که درد از بین بره بازم درد هستتت رفتم عقلو بکشم درد از بین بره دکتر میگه درد از یه جا دیگست الان این درد از چیه نمیدونم از عقله از دندون هفته نمیدوووونم فقط میدونم سمت چپه
دکترم خیلی خوبه مهربونه عکس opgهم گرفتم منتها خب دندونام با هم شد کارشون درد نمیدونم از کدومه. عکسمو منشی تو مطب گذاشت نمیتونم به دکتر دیگه ای نشون بدم . الان فقط میخوام بدونم کیست کوچولو داره موقع عصب کشی اذیت نشم