2777
2789
عنوان

بحران بیست سالگی هم داریم آیا ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 81 پست
حس میکنم بعد ۲۰ سالگی اگه دستاوردی کسب نکرده باشی خجالت میکشی از خودت و اطرافیان

اصلا اینطور نیست برای من بیست سالگی شروع شناختن خودم بودو فهمیدن چقدر با خودم غریبه ام دوستام خیلی دستاورد دارن غبطه که می خورم ولی منم تقریبا وقت گذاشتم تا خودمو بشناسم و دستاورد خاصی ندارم

۱۸

۱۸ و ۱۹ خیلی تفاوتی ندارن 

ولی ۱۹ و ۲۰ انگار خیلی متفاوتن 

برا من که اینطور بود 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس سردرگمی نداشتی ؟اینکه مثلا ندونی میخوای چکار کنی با زندگیت ؟من حس پوچی دارم خیلی

داشتم واقعا بی هدف و افسرده بودم با اینکه رشته دانشگاهیم خوبه  کنکورم کلی خونده بودم 

احساس اینکه من تو زندگیم هیچ کاری نمیکنم هدفم معلوم نیست از هیییچی لذت نمیبردم کم کم خودمو پیدا کردم باز 

اصلا اینطور نیست برای من بیست سالگی شروع شناختن خودم بودو فهمیدن چقدر با خودم غریبه ام دوستام خیلی د ...

الان چند سالته عزیزم ؟

منکه از خودم بدم میاد تا این سن هیج غلطی نکردم 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

داشتم واقعا بی هدف و افسرده بودم با اینکه رشته دانشگاهیم خوبه کنکورم کلی خونده بودم احساس اینکه من ...

منم دقیقاااا همینطور که شما میگی شدم 

الان چند سالتونه ؟

۲۸سالمه نرسیدم هنوز احساس پیری دارم.هرچند پیر نیستن.

شاید همون بحران ۳۰ سالگیه 

آره بابا هنوز خیلی جوونی

عزیزان اینو کلی میگم یکم روی خودتون و عزت نفس تون و افسردگی تون (اگر مبتلا هستین ) کارکنین سوالی راه ...

بیست سالم شده هنو دانشگاه نرفتم 

سرکار نرفتم 

اندامم خوب نیست 

زبانم خوب نیست 

کلی هدف داستم هنوز نرسیدم بهشون 

چیکار کنم؟

چه بحرانی من یک ماه دیگه ۱۹ سالم میشه و هیچ بحرانی حس نمیکنم

متولد چندی ؟

من این حس رو دارم ولی

خخیلی از افراد موفق و تاثیرگذار در جامعه توی سن ۲۰ سالگی به بالا موفق شدن و یه دستاورد بزرگی داشتن حقیقتاً الان اسمشون رو یادم نمیاد ولی از هوش مصنوعی یا گوگل بپرسی اسامی رو میاره بالا

زندگینامه اون افراد رو بخون حتماً بهت کمک می‌کنه و افکار تغییر می‌کنه نسبت به این موضوع

2790
2778
2791
2779
2792