2777
2789
عنوان

حاضر جوابا بیاین بدویییننننن

128 بازدید | 16 پست

دوستم ناخن کاره بهش گفتم شاید بخوام بیام پیشت ناخونامو درست کنی گف میخوای کاشت کنی گفتم اره ولی واسه زمانش هنوز تصمیم‌نگرفتم هروقت خواستم بهت میگم حالا از اون روز ولم نمیکنه الانم پیام داده ک برنامت چیه حالا میای؟گفتم هروقت خواسم بهت خبر میدم اونم گفته مگه اومدی سوپری؟؟! 😐😐الان من مقصرم؟ جوابشو چی بدم؟میخوام‌جواب دعوایی نباشه درقالب شوخی جوابشو بدم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا فلانی مشتری اولت نیستم که هول شدی😂 میخوای سوپرایزم کنی؟

یچیز تند و تیز تر باشه خیلی رکه همیشه حرفشو در قالب شوخی میزنه و ادمو میچزونه منم لال

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
بگو منصرف شدم مامانم نذاشت😁داری بهش لطف میکنی پرو بازی هم درمیاره

شانس ندارم ک خواهر

یچیز تند و تیز تر باشه خیلی رکه همیشه حرفشو در قالب شوخی میزنه و ادمو میچزونه منم لال

به نظرم نرم بهش کنایه بزنی بهتره

نیاز نیست مثل خودش رفتار کنی

اینطور تو بی تقصیر نشون داده میشی😶😂

بگو والله خودت دم ب دیقه ب من پیام میدی نمیکشی بیرون از من،من فقط یه بار گفتم اگه مراسمی داشتیم میایم.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بگووو مگ شاش داری گفتم بهت خبر میدم دیگ..چقد هولی 

بیکاری بیداد میکنه.... 

کاری نکن بگم غلط کردم خخخ

daigo.ir/secret/11999473004 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

بگو نهه بابا سوپری نرفتم، ولی فکر کنم ناخن‌کاری پیش تو از وقت دکتر تخصصی هم سخت‌تره 😅 یه وقت هماهنگ کنیم که مثل آدمیزاد بیام 

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

مگه بازار کارت خوابیده که دنبال دست های طلایی و جادویی من میگردی؟🤣🤣🤣

اینطوری دعوا میشه🤣🤣

گفتم‌هولی توهمااا هروقت خواستم خبر میدم دیگه

بگو نهه بابا سوپری نرفتم، ولی فکر کنم ناخن‌کاری پیش تو از وقت دکتر تخصصی هم سخت‌تره 😅 یه وقت هماهنگ ...

وویس داده میخنده میگه باید از یه هفته قبل وقت بگیری منم‌گفتم عه اینای ک صف کشیدن نکنه مشتریای توعن😶