2777
2789
عنوان

بعداز سزارین

128 بازدید | 18 پست

سلام به همه

من تقریبا ۴۰ روزه زایمان کردم 

یه چند روزی است سرفه ی خشک دارم وناگهانی 

انگار یه پنبه توگلومه واحساس کمبود هوا

به نظر شما ازعوارض بیهوشی است یا اینکه مریض شدم؟؟؟

درمان خانگی برای این مورد کسی اگر می‌داند راهنمایی ام کند

بیهوشیه

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پس کی تموم میشه این چیزهامن بیهوشی ازامروز برام کردند بیهوش نشدم مجبور شدند بیهوشی عمومی کنم این ...

به دکترت اطلاع بده مایعاتم زیادبخور

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

آویشن بخور خیلی خوبه مشکلیم ندارع واست دیگ عزیزم راستی قدم‌نو رسیده مبارک ..میشه از زایمانت بگی منم ...

سلام عزیز دلم

مچکرم ازت 

انشالله قسمت شما به صحت وسلامتی و دل خوش

بارداری خوبی داشتم همه چیز رو رعایت کردم غیر از یک مورد ماه آخر گرمی جات زیاد خوردم که اثرش شد زردی نوزادم البته عدد زردی اش کم است و نیاز به دارو نداشت ولی صورت بودنش زرد است وهمش نگرانشم

بیمارستان خصوصی واتاق خصوصی گرفتیم چون میخواستم همسرم کنارم باشه و خیلی این مورد خوب بود اصلا اذیت نشدیم

درمورد عملم هم ای کاش  بیهوشی ازکمر برام نکرده بودند اولا که بیهوش نشدم بعدهم موقع ورود سورن به مهره کمرم درد زیادی کشیدم ،یه پام بی حس شد و داغ اولش، اون یکی هیچی نشد

ومجبور شدند بیهوشی عمومی کنند 

بعداز عمل یک پام عین سنگ شده بود

تکون نباید میخوردم حدود ۱۲ ساعت

وبرام خیلی سخت بود که نوزادم را ندیدم و موقع شیردادن نمیدیدم، وکمرم عین یک تخته سفت ومحکم ودردناک

الان ۴۰ روزه گذشته آنقدر درد دارم که حد نداره

توکمرم انگار سیم برق گذاشتن هی می‌گیره هی ول میکنه

تنها مورد دردناکم این بود

الیته بقیه چیزها هم دردناک بود مثل راه رفتن اول، و...ولی وقتی نوزادت رو می بینی همه چی یادت میره

الان فقط درد کمرم برام مونده

واین سرفه های خشک

بخیه هام هم گفتن مواظب باش عفونت نکنه و خداروشکر اونم خوب بود بخیه های جذبی برام زدند...

درکل سزارین بعدش نیاز به مراقبت داره واینکه کسی کنارت باشه کمکت کنه تا بتونی استراحت کنی تا زودتر سرپا بشی

هفته اول بعداز سزارین ات رو اگه مراقبت باشند زود سرپایینی و دردهای کمتر میشه 

اصلا هم استرس نداشته باش

مادرشدن همین است دیگه 

من ازوقتی سزارین کردم و نوزادم به دنیا اومده بیشتر قدر مادرها ومادرخودم رو میدونم اصلا یه آدم دیگه شدم ...

امیدوارم خدا به تمام کسانی که آرزوی این حس را دارند کمک کند زودتر بهش برسند

سلام عزیز دلممچکرم ازت انشالله قسمت شما به صحت وسلامتی و دل خوشبارداری خوبی داشتم همه چیز رو رعایت ک ...

ممنون که توضیح دادی عزیزم ...کاش ب نوزادت و خودت عرق کاسنی میخوردی زود برطرف می‌کنه زردی رو...یعنی بنظرت بگم بیهوشی کنند بهتره؟؟هزیته هاشم متفاوته؟اصلن حق انتخابی داریم یا نه؟

نمیدونم واللهسزارین انجام دادی؟بیهوشی ازکمر، یابیهوشی عمومی؟

بله سزارین شدم 

بی حسی از کمر بودم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ممنون که توضیح دادی عزیزم ...کاش ب نوزادت و خودت عرق کاسنی میخوردی زود برطرف می‌کنه زردی رو...یعنی ب ...

سلام 

به نوزاد که نمیشه جز شیر چیزی داد ممکنه طوریش بشه، هرنوزادی فرق داره بایه نوزاد دیگه 

دکتر به من گفت فقط شیر بهش زیاد بده تا جیش کنه وپی پی وزودتر خوب بشه .....

خیلی طول کشیده هنوز یه کم زرد هست

قبلش ازدکترت بپرس بیهوشی ات چیه؟

من اگه میدونستم قبلش پرسیده بودم حداقل یه تحقیق کرده بودم، نپرسیدم وتواتاق عمل متوجه شدم....

ازدیگران وتجربه دیگران هم بپرس

من که میگم بیهوشی عمومی خیلی بهتره، ....

میگن بیهوشی ازکمر، به جنین ماده بیهوشی نمیرسه وبهتره و درحین عمل مادر به هوش است ومیتونه نوزادش رو هنگام تولد ببینه همون لحظه

ولی نمیگن اون سوزن که میزنند توکمر  بدون بی حسی میزنند ودرد زیادی داره، نمیگن که بعداز عمل حدود ۱۲ ساعت حداقل باید صاف بخوابی بدون بالشت وسرت رو تکون ندی وزیاد حرف نزنی و فقط سقف اتاق رو می بینی 

نمیگن پات درد میکنه تا ۲ روز 

نمیگن کمرت تامدتها درد میکنه

اینها رو نمیگن 

شایدم من اینجوری بودم ، نمیدونم!