2777
2789
من دلم ذره ای شاد نیست ولی ادم گاهی هوس خوراکی میکنه

تاحالا شده بابات اینقد بی  پول باشه ازتو پول بگیره من الان تو این حالم دلم یه قرص برنج میخاد بخورم ثانیه بعدم نبینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاحالا شده بابات اینقد بی پول باشه ازتو پول بگیره من الان تو این حالم دلم یه قرص برنج میخاد بخورم ث ...

هر کسی یه سر مشکلات تجربه میکنه 

شما یه جور

یه آدمی دور از شما باشه بهش تجاوز میشه یه جور اونی که برای یه لقمه نون سرش تو سطل زباله اس یه جور

من خودم شرایط روحیم خوب نیست ولی اینو میدونم هر چقدر سختی بکشیم فشار رومون باشه حق خودکشی نداریم با خودکشی سختی های بعد مرگ تمومی نداره 

باردارم دلم یه پیتزای مرغ پر و پیمون میخواد که چند سال پیش یه شهر دیگه خوردم اون روز رفتم پیتزا مرغ گرفتم اصلا مزه اش مثل مال اون شهر نبود🤕😢

یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت...
باردارم دلم یه پیتزای مرغ پر و پیمون میخواد که چند سال پیش یه شهر دیگه خوردم اون روز رفتم پیتزا مرغ ...

خودت درست کن من خودم یه بار درست کردم البته روی گاز فر نداریم خیلی خوب شد

خودت درست کن من خودم یه بار درست کردم البته روی گاز فر نداریم خیلی خوب شد

اتفاقا گفتم خودم درست کنم بریم وسیله بگیریم شوهرم گفت بیا بریم آماده بخور الان خونه نیست برم وسیله بگیرم 

یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت...
هر کسی یه سر مشکلات تجربه میکنه شما یه جوریه آدمی دور از شما باشه بهش تجاوز میشه یه جور اونی که برای ...

مبدونم ولی اینکه بابات سرشو جلوت خم کنه واسه پول  یعنی مرررررررررگگگگگگگ

مبدونم ولی اینکه بابات سرشو جلوت خم کنه واسه پول یعنی مرررررررررگگگگگگگ

درک میکنم برات سخته ولی میگن تو دل هر بدی خوبی هم هست وقتی کمک به خانوادت میکنی کلی ثواب داره ممکنه به خاطر این که دست پدرتو می گیری خدا هم جاهای کمکت کنه دستتو بگیره یا یه گرفتاری از راهت برداره

یا خدا من این ترکیب رو بخورم میرم زیر سرم 😅

🥰🤣🤣🤣

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

2790
2778
2791
2779
2792