2777
2789
عنوان

زنای چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4363 بازدید | 165 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفم که اینقدر اعتماد بنفست پایینه اوضاعت وخیمه گلم یه جراحی چیزی بکن از این حال دربیایی...چاقی بده ولی واقعا نه در این حد در ضمن به خودت نگو زن بگو خانم...

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

من نمیدونم اونایی که اضافه وزن دارن چرا اینطوری فکر میکنن و ناراحتن؟

بابا هرکس هرچقدر دوس داشته باشه میخوره دیگه

نذارید اینکه جامعه لاغر پسنده بهتون استرس وارد بشه که ای وای من چاقم من بی ریختم

فقط اگه برا سلامتیتون ضرر داشت وزنتونو اصلاح کنین

مثل من

من تو دورانی ک ۱۰کیلو کم کردم مثلا قسم میخوردم ک غیر خوراکی های خو رژیم چیزی نخوردم.حالا با قسم خوردن می ترسیدم نمیخوردم‌از فردا میخوام تا عید همین کارو کنم.والله عید دیدنی فضولی شروع میشه چرا چاق شدی تحمل ندارم

لاغر شدن خیلی راحته  من دبیرستانی که بودم 110 کیلو بودم😆قبل بارداریم 63 بودم با قد 170

چه اراده ای👏👏👏

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.