2777
2789
عنوان

زنای چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4366 بازدید | 165 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفات به قدری بی منطق و بچه گانه بود که جای بحثی باقی نزاشتی 

اگر از چاق بودن و بی اراده بودن خودت خسته شدی نیازی نیست به همه  چاق ها تعمیم بدی 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
دو روز اول تا ۲۰عدد خرما و یک کاسه ماست با نیم کیلو خیار تو روزت تقسیم کن

خرما ک قندش چهار برابر یه حبه قند معمولی هست 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

استارتر خیبی از دستت دلخور شدممم...من 80 کیلووو...وزنمه و چاقمممم و حرفت خیلی سنگین بووود برام...  چرا توهین میکنین به خودتون ..من واقااا چاقیم بهم میاد و همه از این قیافم راضی ترن تا زمانی که 55 کیلو بودم

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

راه لاغر شدن فقط سه قاشق قبل سیر شدن دست از غذا کشیدن ورزش کردن یعنی همه چیز بخور فقط ازش سیر نشو با کمی تحرکت ببر بالا اینجوری هیچ وقت اذیت نمیشی 

نمیدونم کدوم پیامبر بود یه مردی اومد پیشش گفت زنم چاق طراوت نداره می خوام طلاقش بدم(کتابی بخون😝)پیامبرم بهش گفت سه قاشق قبل سیری از غذا دست بکش زنه لاغر شد از این حرفا(من باید نویسنده شم😂😂😂)

منم لاغرم خیلی زیاد حالا شوهرم یه زندایی داره چاقه خیلی شدید جالب اینکه خانواده ی همسرم همیشه بمن میگفتن توچرالاغری چاق شو زندایی رو ببین چقد چاقه خوشتیپه وهیکلیه 

مادرشوهرمم بهم میگفت زندایی یه بچه ی تپل وخوشگل میاره من چون لاغرم نمیتونم بچه سقط میکنم مریض میشم

منم ازلج اونا تصمیم گرفت هرروز لاغرتربشم انقدر که آخرسرناپدیدبشم