بچه ها ب نظر من هر بلایی سر زنای چاق بیاد حقشون واسه اینکه انقدر بی اراده بودن ک نتونستن چربیاشونو اب کنن فقط خوردن و این واسه ی خانم خیلی بلده من خودمم چاقم....کیاموافقن؟
هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دومادمون به من میگفت جوجه اردک زشتی یهو خوشگل شدی😂😂😆
😂😂
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.
از روز سوم یک تخم آب پز اضافه میشه واز روز چهارم نیم کیلو میوه بجز موز و خربزه. نارنگی بهتره تا چند روز ک توانستین ادامه بدین .تو یک هفته ده درصد وزن کم میشه
من از فردا میخوام رژیم ماست خیار خرما بگیرم تا عید یه بار گرفتم ۱۰کیلو کم کردم ولی۵ماه بعد پرخوری کر ...
میشه عزیزم ب منم بگی چطوریه رژیمش خواهش میکنم
میدونی قشنگترین حس دنیا چیه؟! تو بیخبر باشی و یکی برات دعا کنه از خدا برات چیزای خوب بخواد .تو ندونی و یکی دوست داشته باشه ___ من عشق رو تجربه نکردم ولی حتما زیباست