2777
2789
عنوان

حرف خواهرشوهرم

397 بازدید | 22 پست

کلا خانوادگی خیلی پررو تشریف دارن. 

خانم میخواست بره سر کار، شوهرش جایی کار داشته، پیام داد به شوهر من بیا منو ببر سرکار. شوهرم هم گفت کار دارم نمیتونم. 

خونه هامون سه چهارتا خیابون هم فاصله داره نمیدونم چرا فکر کرده شوهر من باید بره ببرتش سرکار. خیلی هم خسیسه پول اسنپ نمیده. 

میدونین چی جواب شوهرمو داده؟ نوشته خوب معلم هایی دورت هستن یادت میدن چیکار کنی. 

منظورش منم! 

😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از دست خواهر شوهرا 

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

ما داداش داریم گذاشتیم خودشونو کامل وفق زن بچه هاشون بکنن چون اون دختر با هزار ارزو اومده زندگی بسازه برا خودش و داداشم راحتن ن کاری داریم باهاشون ن دخالتی 

اما نمیدونم چرا خواهرشوهرای ما از ما نمیکشن بیرون 

معلومع خب سوخته توام حرص نخور من بودم خوشحال میشدم ک حرصی شده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

با ابن حرف که گفتی چرا به شوهر من گفته مخالفم هیچ عیبی نداره برادری اگه بتونه و وقتش رو داشته باشه برا خواهرش همچین کاری کنه بلخره خواهر برادر هستن خواهر شوهرای منم خیلی پیش اومده از برادرشان کاری بخوان حتی یه بار دست خواهر شوهرم سوخته بود شب 1 زنگ زده بود به برادر شوهرم چون ماشین خودشون خراب بود ولی از طرز حرف زدنش خوشم نیومد انگار طلب کارا گفتی برادر کاری برات بکنه که وقتش رو نداشته طلب که نداری 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خوشحال باش که اینو فهمیدند که شوهرت حرفتو گوش میکنه حالا خوب بود پشت سرت میگفتند اصلا شوهرش محلش نمی ...

شوهر من اصلا به من چیزی نگفت که. خودش جواب داد. بعدا گفت خواهر من ببین چه طلبکاره

2790
2778
2791
2779
2792