2777
2789
عنوان

خاستگار معلم

388 بازدید | 14 پست

بچها . خاستگار معلم با حقوق 16 اینا و یدونه کلا ماشین داره 

و البته از جای دیگه ام حقوق داره سر کار می‌ره 8 تومن 

روهم رفته 26,27 م ت .

خونه م نداره ، فقط ی سپرده داره در حد 500 اینا بتونه رهن کنه

اول خانوادگی شون کلا فرهنگی ان همه شون 

منم باید استخدامی اآپ شرکت کنم امسال در حال حاضر دانشجوام درآمد ندارم 

ولی لول خانوادگی مون بالاست یعنی از نظر مالی پدرم بالاست بخاطر همین اومدن سمتم

نظرتون چیه ؟ سنشم ۳۲

دیگر هرگز به جایی که ترک کرده ام باز نخواهم گشت حتی اگر خودم را هم جا گذاشته باشم

اگر وضعیت مالیتون خوبه

و اونقدری نسبت به اخلاق و رفتارش توجه خاصی نداری و احساس نمیکنی خیلی باهم میخونید  

احتمالا بهتر از اینها بیاد 

ولی خب همه چی پول نیست باید اخلاق و رفتازشم در نظر گرفت

امید بذر هویت ماست 💚🌱

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگر وضعیت مالیتون خوبهو اونقدری نسبت به اخلاق و رفتارش توجه خاصی نداری و احساس نمیکنی خیلی باهم میخو ...

اخلاقی که خیلی خوبه پسره 

با آدم جوش میخوره ، اهل طبیعت گردی ، خوش بش کردن ، خیلی ادب و احترام داره ، و دوست داره زنش بروز باشه همیشه ، مثلا اصلا چادر نمی پسنده ، 

و البته کارشناسی و ارشد رشته مشاوره رو داره بخاطر همین کلا آروم و منطقیو ایناست 

دیگر هرگز به جایی که ترک کرده ام باز نخواهم گشت حتی اگر خودم را هم جا گذاشته باشم

اختلاف سنی بالاست حالا حالا ها نمیشه خونه بخرید از این ازدواج پشیمون میشی ولی مورد بهتری نیست روش فک ...

یک مورد دیگه هم هست 

پرستاره ، از دوجا حقوق میگیره ۴۱ میلیون ماهی داره 

یدونه ماشین داره ، و خونه داره 

ولیییییی هم قد هستیم . و اینکه سنش ۳۱ 

قیافه ش خیلییییییییییییییییی بزرگ میزنه انگار ۴۰ سالشه 🥴🥴🥴🥴🥴

ازین چهره های مردونه داره 

بخدا بالای چهل میخوره بهش 

و الا جزو خاستگار پر و پا قرص م هست 

یک مورد دیگه هم هست پرستاره ، از دوجا حقوق میگیره ۴۱ میلیون ماهی داره یدونه ماشین داره ، و خونه داره ...

یعنی پیره آره خب ببین قیافه واقعا مهمه تو تا آخر عمرت اولین کسی که میبینی اونه

مشترک مورد نظر از دسترس خارج شد.

ببین بزار برات روشن کنم خودت تصمیم بگیر 

الان یکی هست پرستاره پولداره اسیر مستأجری نمیشی نمی‌خوای از اول تا آخر ماه چشم بچرخونی کی یک قرون و دوقرون حقوق میاد که بیشترش هم بره واسه اجاره خونه از یک طرف کادر درمانه شب ممکنه خونه میاد بخای بری مهمونی هعییی بگی نه شوهرم شیفته نه نمی‌تونیم بیایم نه خسته است از یک طرف کلا اینا با همکاران خیلی صمیمی آن اینو تو باید قبول کنی 

بعد از یک طرف اون یکی خونه مستأجری هر سال در به در دنبال خونه چشمت به سر ماهه ببینی می حقوقش میاد اجاره خونه تازه پولی نمی‌مونه واسه خرج های آنچنانی و... از طرفی دیگه تابستون کلان بیکاره بعد اینکه حقوقش واقعا کمه بعدشم فکر میکنی بشه با این پولت خونه بخرید نه 

از من می‌شنوی رفاه مالی مهمه ولی اخلاق مهم تره ببین کدومشون اخلاق داره 

مشترک مورد نظر از دسترس خارج شد.

اگر سطح مالی خانواده ات بالاست قطعا بهت سخت میگذره عزیزم مگر اینکه خانواده تو حمایت کنن...شاید اون بنده خدا هم اومده سمتت بلکه کمکی بشه براش...پدر من معلم بود و ما سه تا بچه بودیم همیشه حسرت همه چی به دلمون بود چون حقوقشون در حد بخور نمیر بود...به زور سه تامون خودمون رو کشیدیم بالا...الان همسرم شرکت نفته و جای دیگه هم کار میکنه به اندازه حقوق بابام بهم پول تو جیبی میده و تازه دارم میفهمم زندگی با پول یعنی چی؟! هرچند به نظرم دو مورد که گفتی خیلی خوب نیستن و دنبال مورد بهتر باش.‌.