2777
2789

عزیزم چه دستگاهی میری؟ فول بادی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رولی ۱۴ جلسه رفتم 

جواب نداد نرفتم دیکه

شاتی میرم الان ک اونم دائم نمیرم وقفه میندازم بینش

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عزیزم چه دستگاهی میری؟ فول بادی؟

من شاتیم الکساندر کندلا بود پوستم سفید بود تیره شده و بعد ۸ جلسه به طرز عجیبی تازه رشد مو داشتم... دوستمم اینجور شد با اینکه مراکز معتبر رفتیم

رولی ۱۴ جلسه رفتم جواب نداد نرفتم دیکهشاتی میرم الان ک اونم دائم نمیرم وقفه میندازم بینش

من تازه میخوام برم بنظرتون کدومش بهتره؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تیتانیوم. ۲۰۲۴ ۸جلسه رفتم ۵۰درصد جواب گرفتم دیگ نرفتم شاید ادامه میدادم بهتر بود ولش کردم من میخام ا ...

من تیتانیوم رولی 14جلسه رفتم 40درصد جواب داد دستم که اصلا 

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

من تازه میخوام برم بنظرتون کدومش بهتره؟

میگن شاتی بهتره

اسم دستگاه ها یادم میره

ولی رولی زیاد نتیجه نمیده

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
من شاتیم الکساندر کندلا بود پوستم سفید بود تیره شده و بعد ۸ جلسه به طرز عجیبی تازه رشد مو داشتم... د ...

من تازه میخوام برم دستگاهش سایناشور گفته ۸ جلسه حتی کمتر 

ولی نمیدونم همونو برم یا چیز دیگه