2821
2789
عنوان

ناف نوزاد

4381 بازدید | 14 پست

مامانای عزیز دخترم 6 ماهش هست و حدود 2 ماه هست داره از نافش چرک میاد. دکتر اطفال بهش شربت سفالکسین داده و هنوز خوب نشده . دکتر جراح اطفال بردم گفت گوشت اضافی توش هست و بیار عمل کنم. یکی هم گفت توش نمک بریزین . کسی تجربه مشابه نداره؟ چکار کنم ؟ مامانا خواهشمندم جواب بدین نگرانم

خدا کنار ماست🌸

من چرک رو نمی دونم ولی واسه پسرم خونزیزی می کرد تا آ خرش به حرف مادرشوهرم گوش کردم و روش حنا زدم دیگه خونریزی نکرد ولی شما با پزشکای دیگه مشورت کنید

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم تو ناف دخترم نمک میریختم و نیم ساعت بعد میشستم و بعد خشک کردنش پماد نیستاتین میریختم بعد اون کامل خوب شد اخه ناف دخترم گوشت اورده بود این دستورو متخصص اطفال بهم گفت شمام همین کارو بکن نافشو با دست باز کن داخلش نمک بریز نمک کل چرکشو میکشه بیرون وقتی میشوری چرکش خارج میشع دیگه هیچ درد و سوزشی هم براشون نداره

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
منم فک میکردم نمک بریزم گریه میکنه یا بی قرار میشه ولی اصا حسش نمیکرد نافش همیشه چرک داشت بعد اون دی ...

خیلی محبت کردی عزیزم که جواب دادی. خدا بچه نازتو برات نگهداره. میگم روزی چن بار نمک بریزم؟ تا چه مدت این کارو بکنم تا خوب بشه؟ الان 2 ماهه اینجور شده. قبلا اینجور نبود

خدا کنار ماست🌸
خیلی محبت کردی عزیزم که جواب دادی. خدا بچه نازتو برات نگهداره. میگم روزی چن بار نمک بریزم؟ تا چه مدت ...

من تا ده روز این کارو کردم بعد اون کم کم رو به بهبود رفت بعد یه ماه کاااامل بسته شد و نافش چال شد قبلا کامل بیرون بود روزی سه چار دفه خوبه بنظرم

سلام عزیزم من یع دنیا شرمندتون شدم چون اسم پومادی که برا ناف دخترم گفتمو اشتباه گفتم دیشب متوجه این موضوع شدم و ترس برم داشت که نکنه شما استفاده کنید اسم پمادش موپیرسین دو درصد هستش که فقط ده روزم میتونی استفادا کنی نه بیشتر امیدوارم حلالم کنید

سلام عزیزم من یع دنیا شرمندتون شدم چون اسم پومادی که برا ناف دخترم گفتمو اشتباه گفتم دیشب متوجه این ...

ممنون. آره خوب شد گفتی. اتفاقا شوهرم اوروز گفت بریم بخریم. نمی دونم چی شد نخریدیم. ممنون که اینقدر با وجدانی

خدا کنار ماست🌸

با سلام این مشکل چرک کردن  بعد از افتادن ناف نوزاد ماهم داشت بهترین راه حل نمکه روزی سه بار میریزی توی ناف بچه به این صورت صبح وظهر وشب هربار  اندازه 20 دانه نمک وبعد میشورید ودوباره میریزید شستشوم با آب جوشیده خنک شده تا 4 الی 5 روز ممکنه روز اول ودوم خون بیاد که مشکلی نیست از روز 3 خیلی بهتر میشه این روش علمیه وتحقیق شده الکی نبرید جراحی کنید برای ماکه با این روش خوب شد 

با سلام این مشکل چرک کردن  بعد از افتادن ناف نوزاد ماهم داشت بهترین راه حل نمکه روزی سه بار میر ...

سلام ممنون از شما. راستش ما این روش نمکو استفاده کردیم و جواب نگرفتیم.هرچد به قول شما یه روش علمی هست و حتی از الکلم بهتره. اما نمیدونم چرا رو  بچه من جواب نداد.  الان یه مدته الکل میریزم تو نافش خدارو شکر خیلی بهتره.انشاا.. کامل خوب بشه.

خدا کنار ماست🌸
سلام ممنون از شما. راستش ما این روش نمکو استفاده کردیم و جواب نگرفتیم.هرچد به قول شما یه روش علمی هس ...

الکل هم خوبه  حتی من شنیدم حنا بریزی خشک میشه مقدار نمک  وشستشو شرطه بزار بمونه نمک توی ناف زود نشور بعد عجله نکن خوب میشه ایشالا