2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 89 پست
من الان داشتم توی دیوار رو نگاه میکردم کلی آگهی های خوب با شغل های دیدم میخوای یه نگا بنداز اگه نه ت ...

خودش دیوار رو جوییده از بس رفته توش.

به همشون زنگ‌زده.

رزومه میگیرن دیگه خبری نمیشه.

یا کارت پایان خدمت میخوان.

یا هم باید پول بده بره کلاساشون، کارشونو یاد بگیره بعد واسشون کار کنه.

مثل درست کردن گلسر و شمع و جعبه و اینا.

ولی بدبختی اینجاست که ما اونقدر پول نداریم که اینم بدیم به اونا و بعدشم بگن به سلامت. نمیتونی اینجا کار کنی. کارتو نپسندیدیم و اینا.

کلی آگهی تراکت و اینا دیدیم که زنگ زد.

هیچکدوم نشد

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بالاخره که کار پیدا میکنه. نمیتونه اینجوری ادامه بده که. من الان تحت فشارم. میاد خونمون دلم می ...

پس هیچی ..میگی ناراحتی از اینکه جدی دنبال کار نمیره ما راه حل نشون میدیم ..میگس بالاخره که سر کار میره پس مشکلت چیه ؟.ما هرچی هم راهنمایی کنیم همش کشکه ..اخرش نفهمیدم منظورت چیه 

بهرحال امیدوارم مشکلت حل شه 

شب خوش عزیزم

ان شاء الله که خدا کمکت کنه عزیزززم. واقعن ناراحت شدم. همش یاد فامیلمون میفتم. ان شاء الله مثل فام ...

عزیییییزم.

ان شالله فامیلتون مشکلاتش حل بشه و بتونه خوب زندگی کنه.

معذرت میخوام ناراحتت کردم.

میخواستم خودم یکم سبک شم.

شرمنده

فعلا اصلا سر کار نرو ...یا اگر رفتی شرط کن پولت مال جهازته مثلا ..گرچه ممکنه قلبا این نظرت مباشه و د ...

راست میگید.

ولی من نمیگم برم‌سر کار که...

میگم بهش بگم میرم دنبال کار، بلکم‌یکم‌بترسه، غیرتش قلقلک بیاد.

وگرنه من اصللا زن کار نیستم.

نمیتونم سر کار برم.

اگه اینو میگم، میگم‌شاید باعث بشه که شوهرم به خودش بیاد

خانوما الان وقت سرزنش کردن نیست بهتره به استارتر کمک کنیم هیچ کدومتون کار سراغ ندارین برای شوهرش؟؟؟ ...

وای عزیزم‌مرسی از مهربونیت.

ولی به خدا اونجوریا هم نبود.

خب مگه دانشجوها ازدواج نمیکنن؟؟؟

بعدم ترم آخر بود.

کارم داشت...

حقوق ندادن اومد بیرون‌

بدون کار که زنش نشدم

پس هیچی ..میگی ناراحتی از اینکه جدی دنبال کار نمیره ما راه حل نشون میدیم ..میگس بالاخره که سر کار می ...

عزیزم گفتی کلا به هم بزن.

خب  من خودمو میشناسم.

نمیتونم به هم بزنم.

بعدم خب بالاخره کار گیر میاره.

ولی تا اون موقع چه بلایی به سر اعصاب و روان من اومده خدا عالمه.

من دنبال یه راهی هستم، که قلقاکش بده که به طور جدی بره دنبال کار بگرده.

همین

بگو به من ربطی نداره پول نداری من لباس میخوام پول تو جیبی میخوام اینجوری مجبور میشه کار کنه

واقعا اینجوری بگم؟؟؟

دشمنم که نیست...

میترسم ناراحت بشه.

ولی خب شاید با زبون نرم تر بتونم‌بگم...

حرف خوبی زدی...

مثلا بگم‌این مانتوئه رو...

بعد بگم البته پول نداریم که.

بیا بریم.

خوبه این کار به نظرتون؟

واقعا اینجوری بگم؟؟؟ دشمنم که نیست... میترسم ناراحت بشه. ولی خب شاید با زبون نرم تر بتونم‌بگم... ...

عزیزم باید بفهمه که مسعولیت تو به گردنشه باید از پسش بر بیاد بگو زن خرج داره برو سر کار 

زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از روبرود
عزیزم گفتی کلا به هم بزن. خب  من خودمو میشناسم. نمیتونم به هم بزنم. بعدم خب بالاخره کار گیر ...

وا من کی گفتم کلا بهم بزن ..میگم خانوادت اتمام حجت کنن که بترسه ..بعدم بالاخره شوهرت دنبال کار هست یا نه؟تو میگی جدی دنبال کار نیست ..از اونور میگی دیوارو جویده و کلی دنبال کار گشته 

اگه دنبالش هست و پیدا نمیکنه که بنده خدا چیکار کنه 

اگه دنبالش نیست و سهل انگاره که بالاخره باید خانوادت یه جور سفت وایسن جلوش 

بعدم دیروز تو یه تاپیک خوندم برای پیدا شدن کار سوره یوسف رو بنویسید و بگذارید لای دیوار ..نمیدونم ی همچین کاری ..حالا دقیقشو از اهلش بپرس 

استارتر عزیزم 

خیلیا با شرایط شوهر شما با  هم ازدواج میکنن ....

اگه نظر منو میخوای باید اول شوهرت تکلیف سربازیشو مشخص کنه و بره سربازی تا بتونه یه کار خوب پیدا کنه 

تراکت پخش کردن اخه شد شغل ....که الان که جونه وقتشو سر کارهای بیهوده بزاره و بعدش که سنش شد ۳۵ سال بمونه تو شغلای فصلی و به درد نخور و با سنش کار هم گیرش نیاد !؟؟؟؟؟

اول دنبال این باش که دفترچه خدمت بگیره 

زندگیت درست میشه اما پوستت کنده میشه 

با خانوادش صحبت کنه پول حداقل یه ماشین بهش بدن که بتونه موقت بره مسافر کشی .....

ببین شوهرت حتی اسنپ هم نمیتونه بره چون کارت پایان خدمت نداره

و دیگه اینکه شما ازش بخواه بگو مانتو میخوام کاری نداشته باش که پول داره یا نداره 

وقتی شما بهش بگی برام فلان چیزو بخر از صد تا سخنرانی که براش میکنی که برو سر کار و بگرد دنبال کار و فلان تاثیرش بشتره 

بگو شام منو ببر بیرون اصلا نگو پول داری یا نه 

با نگو ولش کن حالا پول نداریم ......

حرف منو گوش کن پشیمون نمیشی

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
وا من کی گفتم کلا بهم بزن ..میگم خانوادت اتمام حجت کنن که بترسه ..بعدم بالاخره شوهرت دنبال کار هست ی ...

عزیزم دنبال کار هست. ولی واسه خودش یه شرتیطی درست کرده، که با اون شرایط، نمیشه تو دیوار کار پیدا کرد. هر روز روزنامه میگیره و تو دیوار میگرده و پیدا نمیکنه. مشکل من اینه که شرایط رو واسه خودش سخت میکنه. مثلا میگه ماهانه نمیخوام. باید تا قبل از عید تموم شه. اصلا به این فکر‌نمیکنه که خب الان وقتی کار اونجوری پیدا نمیشه، الانم بره سر کار ماهانه، ماه دیگه این موقع خب حقوق میگیه دیگه. ولی اصلا اینو در نظر نمیگیره گه الان پیدا کزدن کار مهمتره.

بعدشم میگرده، ولی فقط تو دیوار و روزنامه.

در صورتی که کسی که اینجوری به کار نیاز داره و شرتیطش هم انقدر خاصه، تنها کاری که میتونه دنبالش باشه، اینه که بره تو خیابون، مغازه ها رو نگاه کنه، ببینه کدومشون تا شب عید شاگرد میخوان.

دیگه وقتی راهی نیست،چیکار باید بکنیم؟؟؟

ولی نمیره.

میشینه اینجا بغل دست من

استارتر عزیزم  خیلیا با شرایط شوهر شما با  هم ازدواج میکنن .... اگه نظر منو میخوای باید ...

دفترچه خدمت رو گرفته که پست کنه ان شالله.

منم نمیگم بره ترااکت پخش کنه تا ۱۰ سال دیگه که...

واسه الان که بیکار نمونه و معطل سربازیه و اینا میگم.

نه واسه همیشه که...

گواهینامه هم‌هنوز نگرفته. داره کلاس میره.

بعد بهش بگم‌مانتو میخوام، مصلا میگه من پول دارم بریم‌مانتو بخریم؟؟؟

بعد چی بگم؟

دفترچه خدمت رو گرفته که پست کنه ان شالله. منم نمیگم بره ترااکت پخش کنه تا ۱۰ سال دیگه که... واسه ا ...

بگو من دیگه رن توام روم نمیشه به بابام بگم پول بده برای مانتو 

بگو مشکل من چیه!؟

یا بگو مگه چیز زیادی ازت خواستم یا خونه و ماشین خواستم....

درخواست شما اونو هول میده که بره دنبال کار 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد