2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 89 پست
منم همینو میگم... والا قبل ازدواج همینجوری بود. ولی الان نمیدونم چرا نمیره. یعنی میره هاااا. اون ...

بشین باهاش مفصل صحبت کن و رودروایسی رو کنار بزار

سنگاتو  وابکن.

جنگ اول به از صلح آخر.

پس فردا تو زندگی خیلی به مشکل میخوری.حالا تا دیر نشده یه تصمیم درست وحسابی بگیر

آره بهت حق میدم. میدونم دوستش داری. ولی از بس حرص و غصه این دختره فامیلمونو خوردیم میگیم کاش جدا شده ...

میگمااا...

الان زنگ‌بزنن بگن‌به معذرت میخوام توالت شور احتیج داریم، ابایی نداره. میره.

ولی خب نمیره دنبالش بگرده که یه کاری بتونه بکنه.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگی‌روز خوش؟؟؟؟ به قرآن من از بعد از ازدواجمون فقط یه رور بهم‌ خیلی خوش گذشت‌ همون بود و بس. روز ...

عزیزم اینو نگو  اتاقا بایدمشکلت پولش باشه الکی ک نیس ازدذواج کردی هزارتا ارزوداری 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
واقعن درست میگی😐😐😐😐 زندگی پوست آدمو میکنه و ازت یه آدم دیگه میسازه بشدتتتتتت فکر کن و تعارف وا ...

خب شما بگو چیکار کنم؟؟؟

چجکری رفتار کنم که به فکر سگ دو زدن دنبال کار بیفته.

نه اینکه فقط تو روزنامه و دیوار دنبال کار باشه

عزیزم  بهش بگو نوعروسم باید سرم پایین نباشه پیش بقیه یانه؟بگو من ب مردونگی و غیرتت ایمان دارم ه ...

اینکاروکن گلم

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
خدابهت صبربده خواهر 

والا داده... ولی دیگه سر اومده.

من مشولی با بی پولی نداشتم.

نه که بگم قانعمااا نه. ولی خب فشار نمیارم بهش واسه پول.

ولی خب سر کتر نرفتنش داره عذابم میده

میگم حرص نخور شده دیگه یعنی پیش اومده پس ببین بعد از درسش چی میشه ان شاالله درست میشه

خب همین اومدم ببینم کسی میتونه بگه من چه رفتاری بکنم که روش تاثیر بذاره و عمق فاجعه رو دریابه.

آخه خدایی مامان بابام فقط رو حساب حرفاش منو بهش دادن.

نامردیه سر حرفاش نمونه.

نه پول خواستن، نه خونه، نه ماشین، هیچی.

فقط جون فکر میکردیم کاریه.

جالا الان ایمجوری در موندم

رسم شمارو نمیدونم ..درسته قانونا شوهرته ..ولی ما اینجوری نبودیم شوهرم خرج میکرد مثلا مسافرت میرفتیم ...

وقتی یه دختر شرعا به عقد یه آقا در اومد.

مرد موظفه که تمام مخارج زن رو بده. سالی ۴ دست لباس و خوراک 

حالا میخاد دختره خونه باباش باشه یا خونه خودش.

به این مخارج مرد برای زن نفقه میگن.

همه ما خانمها نفقه میگیریم ولی اسمی نمیکنیم....

میگمااا... الان زنگ‌بزنن بگن‌به معذرت میخوام توالت شور احتیج داریم، ابایی نداره. میره. ولی خب نمیر ...

😑😑😑😑😑😑😑

نمیدونم واقعن چی بگم. 

با یه مشاور صحبت کن حتما یه راهنمایی بهتر ما میکنه

اونا بیشتر با مردم در ارتباطند.

ماها فقط دور و بری هامون رو میبینیم و تجربه راهنمایی و حرف زدنمون کمتره

عزیزم کار اشتباهی کردی که هیچی نخواستی و اگر نخواستی پای نخواستنت بایست ...هیچ کس با تحصیلات اونم جو ...

عزیزم هیچیونخواستم. یعنی خونه و ماشین نخواستم.

درآمد ۵میلیونی نخواستم.

الانم نمیخوام.

پاشم وایسادم.

مشکل من کاره. نه پول.

بعدم به خدا که اگه تراکت پخش کنی پیدا میکردیم، میرفت.

میدونم که میره.

مشکلی نداره با این کارا...

فقط با جنگ و دندون نمیگرده. واسش مهم نیست که کار نداره.

بعدم من از خرج زندگی خبر دارم.

به خدا پول نمیخوام.

به گی بگم؟؟؟

پول نمیخوامممممم

کار میخوام فقط.

همونی که از اول ازش خواستیم و قولشو داد.

بعدم ۲۳ سالمه. حالا اگه کمه دیگه شما ببخشید.

ولی بازم میگم‌من مشکلم پول و سختی زندگی نیست.

مشکلم اینه گه نمیره درست حسابی دنبال کار بگرده.

دنبال یه راه حلم که به خودش بیارمش

آهان پس برا دانشگاه نرفته سربازی. حواسم نبود. الان مردم رو اصلن نمیشه شناخت.  هی نگو نم ...

اینجوری بگم؟؟؟ خب اینجوری حرفم‌معنیش اینه که بود و نبودنت واسم مهم نیست.

میگم‌بخوام، اذیت میشه. لامصب دله دیگه...

الان که انقدر عصبانیم، نگرانم که یه وقت شام نخورده باشه....

من چجوری بهش بگم‌جمع کنه بره...

الان چی بخوام و چجوری بخوام که به خودش بیاد و بکوب بیفته دنبال کار؟

عزیزم  بهش بگو نوعروسم باید سرم پایین نباشه پیش بقیه یانه؟بگو من ب مردونگی و غیرتت ایمان دارم ه ...

یعنی اینجوری بگم ممکنه به خودش بیاد؟؟؟

بوتر ول نمیکنم بداز بدتر از شه؟؟؟

بگم‌اینو واقعا؟؟؟