2777
2789
عنوان

روز دوم رژیم🤌🏽🌟

108 بازدید | 11 پست

وزن ۹۰قد۱۷۳

من نمیتونم صبحانه بخورم و فست میگیرم

ناهار:۸قاشق غذا بخوری کته بدون روغن ۷قاشق قیمه یدونه خیارشور کالری۳۲۷

شام:‌یه کاسه ذرت ابپز یه لیوان شیر و یه قاشق عسل  البته باهم نخوردم کالری۳۲۰

جمع کالری:۶۴۷

فعالیت: نداشتم

۸لیوان اب

میدونم کالریم کم بود ولی حالم خوب نبود اشتها ندارم

💍♥️

منم روز دوممه صبحونه هیچی  ناهار دوتا تخم مرغ آب‌پز  شامم هیچی

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد باعث میشه دیگ اضافه وزنم بر نگرده اصلاح مزاج بشم

واقعا با اصلاح مزاح دیگه برنمیگرده 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
واقعا با اصلاح مزاح دیگه برنمیگرده

اگر اسچصولی باشه خیر ببین بلغم باعث شکم دار شدن میشه. ومن قبلا کلی رژیم میگرفتم بعد سریع بر میگشت چون بلغم داشتم .الان اصولی ک پیش میرم نه و رو اصول هم وزن کم میکنم  وبدن تو قحطی قرار نمیدم.بلغم واس چاقی میشه اگر رفع بشه نه بر نمیگرده