2777
2789
عنوان

ویروس گوارشی

112 بازدید | 10 پست

بچه ها کسی ویروس گوارشی گرفته تجربه داشته باشه؟ 

برای من با اسهال و دلپیچه شروع شد رفتم دکتر سرم و هیوسین و ویتامین ب زد برام. قرص ضدتهوع و ضداسهال هم داد بهم.

روز دومه حالت تهوع گرفتم نمیتونم چیز زیادی بخورم نمیخوامم زیاد قرص ضدتهوع بخورم.

توروخدا اگر میدونید چجوریه و چند روز طول میکشه بهم بگید و چه کارایی بکنم زودتر خوب بشم.

من نوع شدیدش رو گرفتم دکتر بهم انتی بیوتیک قوی داد و به تجویز پزشک سیب درختی و کاهو و پرتقال و فلفل دلمه ای رو داخل غذا ساز میکس کردم و چند تا لیوان خوردم بدنم پاکسازی شد و دو روز بعد خوب شدم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص خوردن هم خودش اسهال آور هست منم مدتیه قرص چربی و اینا میخورم شکمم شل هست

من فقط قرص پیکوزینک میخوردم با دوز پایین ۱۵ میلی‌گرم دکتر گفت از اون نیست از ویروس هست. برای من اسهال خیلی شدید بود که با دارو فعلا متوقف شده انگاری

خداروشکر خوب شدی زود خیلی چیز بدی هست.

انشالله شما هم به زودی خوب میشین فقط به هیچ عنوان جلوی اسهال رو نگیرین چون خود اسهال واکنش طبیعی بدن برای خارج کردن ویروس از بدن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
انشالله شما هم به زودی خوب میشین فقط به هیچ عنوان جلوی اسهال رو نگیرین چون خود اسهال واکنش طبیعی بدن ...

خیلی ممنون. درسته ولی من نزدیک به ۳۰ ساعت با تعداد دفعات بالا اسهال بودم و دیگه اجبارا دکتر جلوی اسهال رو باید می‌گرفت چون کلی آب و املاح از بدنم خارج شده بود و حالم خیلی بد بود. 

خیلی ممنون. درسته ولی من نزدیک به ۳۰ ساعت با تعداد دفعات بالا اسهال بودم و دیگه اجبارا دکتر جلوی اسه ...

بله تشخیص پزشکتون قطعا درست بوده اسهال زیاد هم خیلی خطرناک و خدایی نکرده امکان کم آبی شدید و به کما رفتن رو داره

وای منم تهوع دارم از شنبه هفته قبل

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.