2789
عنوان

تهذیدم کرد

73 بازدید | 8 پست

پشیمونم بخدا از ساده بودن و بدبختی بخش کمک کردم رفیق بودیم ....  تو یه برنامه پنکو لطفاً قضاوت نکنید چون همین الانشم نابودم ....  ازمهربونیم سو استفاده کرد گفتم رفیق باشیم اما گف نه رل و اینا مییگرمت کنم باور کردم ....  فک کردم از چنگ بابام خلاص میشم گفت عکستو بفرست منم  فرستادم گفت بقران ذخیره نمیکنم بعد گفت با فردا نیایید تصویری نیازمو بر طرف کنید عکستو و شماره پدرمو پخش میکنم خیلی پشیمونم بقران پدرم میکشم گوشی اونه .... آبروم می‌ره بخدا زده سرم. بمیرم لیاقتم مرگه الان آمده ازم عکس گرفته تو تصویری ولی سرم معلوم نی ولی خب بدبختم گفت عکس پشتتو دارم . خانوما خودم بکشم پلیس فیلم نمی‌دونم چیکار کن زنگ میزنم نمیگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا عکس میفرستی وقتی شرایطت رو میدونی 😑

خیلی ریلکس رفتار کن اصلا ترست رو نشونش نده

بگو من که رفتم فتا شکایت کردم

جرعت داری پخش کن ببینم کی بدبخت میشه

هیشکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده / واسه ی یه ذره زندگی این همه نمرده ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

آبجی شماره ازش ندارم

کجا بهت پیام داده؟

همونجا

هیشکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده / واسه ی یه ذره زندگی این همه نمرده ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

آبجی بدبختم امیدی ندارم به زندگی

نگران نباش

کسی قضاوتت نمی کنه

احتمالا از سر کمبود محبت بوده رفتی سمتش

و الان گیر افتادی

فتا رو حتما تماس بگیر

و حتما بلاکش کن 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....