2777
2789

ینی انگار هربار که آسیب دیدم یه زخمی رو وجودم گذاشته که واقعا روحم زخمی و آسیب دیدس؛ تابحال کسی بهم تج .اوز نکرده خداروشکر ولی یه جور خفیف تری مورد آزار قرار گرفتم چن بار و به شدت حالم بد میشه بعضی وقتا، ینی اگه خودکشی گناه نبود خودمو میکشتم انقدر که بعضی وقتا حال روحی روانیم بد و درب و داغونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی جیگر خودکشی داری ینی میتونی آدم بکشی 

پس حداقل چننفر ازونایی که بهت آسیب زدن رو بکش بعد هر کاری خواستی بکن

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
به خودکشی فک میکنی؟؟؟بیخیال،ک.ونِ لق نرها

آخه نمیدونم چطور بگم ولی یه ترسی باهامه ، مثلا فک کن چن بار تو راه دانشگاه خشونت و آزار دیدی، همیشه وقتی میخوام ازون مسزر رد شم یادم میوفته🥲

نه از طرف یه نفر نه، از طرف اشخاص مختلف، مثلا یبار یه نفر که نمیشناختم صبح زود تو مسیر دانشگاه شلوارکشو درآورد و من فقط فرار کردم و اون با موتور افتاد دنبالم😭بعد من انقدر دویدم که به چنتا آدم رسیدم ، اون بعد یه مدت فرار کرد ترسید😭

چندتا نکته بگو برای من که مادر هستم یه دختر ۹ ساله دارم ؛ خودم دانشگاه نرفتم ولی شنیدم که محیط امنی ...

دانشگاه امنه امنه

دخترت خودش باید بدونه که با هر کسی نگرده و با هیچ پسری نره خونه ...

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دانشگاه امنه امنهدخترت خودش باید بدونه که با هر کسی نگرده و با هیچ پسری نره خونه ...

چرا ازین حرفا میزنی، واقعا من کار اشتباهی نکردم ولی مورد آزار قرار گرفتم، دستمم به یه پسر نخورده😭نمک نپاش رو زخم من خواهش میکنم😭کجاش امنه؟ کلی آدم روانی همه جا هست، دانشگاهم مثه همه جا

چندتا نکته بگو برای من که مادر هستم یه دختر ۹ ساله دارم ؛ خودم دانشگاه نرفتم ولی شنیدم که محیط امنی ...

نمیدونم من اگه میدونستم که برای خودم یکاری میکردم، من حجابم کامل نیس ینی موهام معلومه و آرایش دارم ولی خداییش دستمم به یه پسر نخورده، فقط تنها کاری که تو اون شرایط میکنم اینه که از خدا کمک میخوام و واقعنم خدا کمکم کرده ولی خب به هرحال تو اون شرایط قرار گرفتن خیلی تجربه ی وحشتناکیه؛ شاید اگه ینفر کانل باحجاب باشه ازین اتفاقا براش نیوفته نمیدونم😭😭😭

در مقابلشون از خودت دفاع کن ضعف نشون نده

امیدوارم هیچوقت تو اون موقعیت قرار نگیری چون بعدش میفهمی خیلی احتمالش کمه بتونی درمقابل یه مرد از خودت دفاع کنی🥲معمولا زورم بهشون نمیرسه🥲😭