2777
2789
والا سال 95 خریده شیشصد وپنجاه تومنشیش گرمه و نیمه با زنجیر باورت میشه این قیمتا بوده 🤣🤣الان اینو ...

یاخدا ۶گرم و نیم؟؟؟؟؟؟

این وزنش ۷۳۰سوت ، از یک گرم کمتر

قیمتش ۶میلیون ۷۰۰

برای پس انداز میخری؟

راستش نه زیاد

از این خوشم اومده بود پول نداشتم بخرم یهو به نامزدم اضافه کاری دادن گفت میخاستی بخری بخرش

دوست دارم استفاده کنمش

ولی حالا برای پس اندازم بد نیس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاخدا ۶گرم و نیم؟؟؟؟؟؟این وزنش ۷۳۰سوت ، از یک گرم کمترقیمتش ۶میلیون ۷۰۰

وااای 

اگر میتونی ی کم سنگین تر بخر ی وقت نشکنه پولت حیف ش

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

عزیزم ارزیدنش باید قیمت هر گرم روز طلا رو بدونی و تقسیم کنی البته سایتا کمی متغیرن و مغازهها دقیقن که نمیشه بری مغازه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم ارزیدنش باید قیمت هر گرم روز طلا رو بدونی و تقسیم کنی البته سایتا کمی متغیرن و مغازهها دقیقن ک ...

امروز گرمی ۶و۹۰۰تقریبا 

الان بخوام برم مغازه این قیمت هر گرمه ، برای خرید یک تومن میاره روش بجز بقیه چیزاش فک کنم 

به نظرتون بخرمش؟؟‌

امروز گرمی ۶و۹۰۰تقریبا الان بخوام برم مغازه این قیمت هر گرمه ، برای خرید یک تومن میاره روش بجز بقیه ...

برو دلار بخر یا طلا از مغازه محل بخر اشنا هم میشی خوبه کارکرده بخری فقط کارمزد کمی میکشه روش 

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

برو دلار بخر یا طلا از مغازه محل بخر اشنا هم میشی خوبه کارکرده بخری فقط کارمزد کمی میکشه روش

فردا میرم حتما ی سر میزنم ببینم چطوره مدلی خوشم میاد یا نه

آخه خیلی مدلهای اینجا قدیمیه

فردا میرم حتما ی سر میزنم ببینم چطوره مدلی خوشم میاد یا نهآخه خیلی مدلهای اینجا قدیمیه

تو مدلش نباش تو ارزونیش باش

تو مدلش نباش تو ارزونیش باش

آخه راستش بخای

قضیه اینه که من این مدل رو دیدم بعد به نامزدم نشون دادم

بنده خدا گفت کاش پول داشتم میدادم می‌خریدی

از کار خدا امروز بهش اضافه کاری دادن 

دیگه داد بهم گفت همینکه چشمت گرفته بود بخر 

منم گفتم بگیرم استفاده کنم ببینه اون 

قضیه این بود 

آخه راستش بخایقضیه اینه که من این مدل رو دیدم بعد به نامزدم نشون دادمبنده خدا گفت کاش پول داشتم میدا ...

خب بازم یک تومن خیلیه بتونی صرفه جویی کنی خوبه

فعلا بودجه ام در همین حده آخه ، گفتم خرج نشه از پیشم چیکار کنم حالا

اگر حالا حالا ها قصد فروش نداری بخر از هیچی بهتره

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

ینی به نظرت یک تومن آورده روش الکی؟

الکی نیست مزد ساخت و مالیاته