ایول😍
حالا باید یک ماه تکمیل منتظر نتیجه بمونیم😂
منم رفتم مصاحبه خیلی خوب بودد،
اتفاقا منم تو ارائه شفاهی انقدر موضوع رو از همه جوانب بررسی کردم اصلا سوال نپرسید🤣
تو این قسمت شروع و پایانشو مثل یه ارائه تو کنفرانس یا جلسه مهم شروع کردم و از سخن رهبری درباره تولید ملی استفاده کردم چون یکی از معیارها تولید ملی بود،
بااینکه از دو نفر که همراهم بودن تو اتاق راجب موضوع سوال پرسیده بود و قبل از اینکه شروع بشه تایممون ازمون پرسید که سوالامو الان بپرسم یا بعد وسط ارائتون؟ که گفتیم بعدش، ارزیاب ازمن نپرسید چیزی.
بحث گروهی هم دوتا از بچه ها یکم اذیت کردن وقتو به نفع خودشون میگرفتن، یا هی حرف خودشونو تکرار میکردن که خب مطمئنا به ضررشون شده،
و دوتای دیگه هم اعتماد بنفس پایینی داشتن و زیاد نمیتونستن ادامه بدن حرفاشونو،
من میانه روی کردم و سه بار مفید حرف زدم،
موقع نوشتن صورتجلسه هم داشتم به فردی که مینوشت یه ایده میدادم که بهتره فلان جمله رو( با تشکر از ... که فرصت اظهار نظر دادن و امیدواریم نظراتمون مفید باشه) بعنوان تشکر بنویسیم، که ارزیاب گفت چی گفتی؟ بلند بگو، که دوباره تکرار کردم و حرفمو نوشت،
که دختره حرصش گرفته بود و جمله منو ننوشت، فقط نوشت با تشکر😐😂
اخرشم گذاشتم همه حرفاشونو بزنن،
خودم اخرین نفر حرف زدم و تشکر کردم و اظهار خوشحالی کردم از اشنایی با هم گروهی ها و شعری رو بعنوان خاتمه کار خوندم،
که هم ارزیاب خوشش اومد و یادداشت کرد، هم وقتی اومدیم بیرون یکی از بچه ها گفت تو خیلی خوب تمومش کردی😁😂