2777
2789

خداروشکرررر 

عوامل اینقد مهربون بودن که جایی واسه استرس نموند 

دانشگاه هم به شدت به دل نشست فضاش 🥹💕

بخش بحث گروهی فکر کنم بالاترین امتیاز رو گرفتممم اون داوره هی نگام میکرد با لبخند سرشو تکون میداد یچی مینوشت آخرشم گفت خانوم فلانی ؟! خسته نباشی همکار 🥹🌹

بخش ارائه تحلیلی هم خانومه گفت خیلی توضیح دادی و جایی واسه سوال پرسیدن نزاشتییی 🥹 

بخش روانشناختی هم که آسونترین بود ولی دقت بالا میخواست . .

در کل : خدایا شکرتتتتت 💕 ✨ 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر :)

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

خداروشکران شاالله همیشه موفق باشی💛

مرسی مهربونم همچنیننن 💕🫂

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

خداروشکرررررمیشه بیشتر به منم توضیح بدی که چجوری بود و چیا پرسیدنبخاطر بالا رفتن مهارت معلمیم چکار ک ...

هیچی نمیپرسن که 

توی بحث گروهی میری توی یه اتاق چهار نفر هستین 

موضوع میدن با کمی توضیحات 

میشینین بحث میکنین 

فن بیانِ قوی و اعتماد به نفس و ارائه راهکار های سنجیده خیلی مهمه 

شروعت هم کاملا مودبانه باشه با بسم الله و ابراز خوشحالی ازینکه توی این جمع هستی 

یه آیه ای چیزی هم بخونی عالیه 

من روزای آخرم در مورد مطالب زیادی مطالعه کردم تا سطح دانسته هام بره بالا و این خیلییی کمکم کرد خیلیییی 

امروز یه مطالبی رو میگفتم که بعد از تموم شدن بحث دوستام میگفتن ایول حال کردیم😁😂

خلاصه در هر زمینه ای مطالعه کن 

خداروشکر :)

💕🫂

موضوع بحث شما چی بود

تفاوت بین دو نسل و چالش هایی که بین نوجوانان و خانواده پیش میاد 

باید سه تا علل و سه تا راهکار رو بیان میکردیم 

تفاوت بین دو نسل و چالش هایی که بین نوجوانان و خانواده پیش میاد باید سه تا علل و سه تا راهکار رو بیا ...

اوه چه سخت 

من که فعلا دانشجوعم چندسال دیگه میخوام آزمون استخدامی بدم

پس باید همه جور کتاب بخونم

اوه چه سخت من که فعلا دانشجوعم چندسال دیگه میخوام آزمون استخدامی بدمپس باید همه جور کتاب بخونم

کتاب نه 

از همین موضوعاتی که اکثرا میدن یکم مطالعه کنی با هوش مصنوعی یا گوگل هم کفایت میکنه 

مثلا من چند تا موضوع رو بررسی کردم همه مشکلاتی بود که دانش اموزا گرفتارشن بعد یه سری اطلاعات برای همه نوع موضوعی میخوره ، اینجوریه 

موفق باشی عزیزم همیشه💖🫂

ایول😍

حالا باید یک ماه تکمیل منتظر نتیجه بمونیم😂

منم رفتم مصاحبه خیلی خوب بودد،

اتفاقا منم تو ارائه شفاهی انقدر موضوع رو از همه جوانب بررسی کردم اصلا سوال نپرسید🤣

تو این قسمت شروع و پایانشو مثل یه ارائه تو کنفرانس یا جلسه مهم شروع کردم و از سخن رهبری درباره تولید ملی  استفاده کردم چون یکی از معیارها تولید ملی بود،

بااینکه از دو نفر که همراهم بودن تو اتاق راجب موضوع سوال پرسیده بود و قبل از اینکه شروع بشه تایممون ازمون پرسید که سوالامو الان بپرسم یا بعد وسط ارائتون؟ که گفتیم بعدش، ارزیاب ازمن نپرسید چیزی.

بحث گروهی هم دوتا از بچه ها یکم اذیت کردن وقتو به نفع خودشون میگرفتن، یا هی حرف خودشونو تکرار میکردن که خب مطمئنا به ضررشون شده،

و دوتای دیگه هم اعتماد بنفس پایینی داشتن و زیاد نمیتونستن ادامه بدن حرفاشونو،

من میانه روی کردم و سه بار مفید حرف زدم، 

موقع نوشتن صورتجلسه هم داشتم به فردی که مینوشت یه ایده میدادم که بهتره فلان جمله رو( با تشکر از ... که فرصت اظهار نظر دادن و امیدواریم نظراتمون مفید باشه) بعنوان تشکر بنویسیم، که ارزیاب گفت چی گفتی؟ بلند بگو، که دوباره تکرار کردم و حرفمو نوشت،

که دختره حرصش گرفته بود و جمله منو ننوشت، فقط نوشت با تشکر😐😂

اخرشم گذاشتم همه حرفاشونو بزنن،

خودم اخرین نفر حرف زدم و تشکر کردم و اظهار خوشحالی کردم از اشنایی با هم گروهی ها و شعری رو بعنوان خاتمه کار خوندم،

که هم ارزیاب خوشش اومد و یادداشت کرد، هم وقتی اومدیم بیرون یکی از بچه ها گفت تو خیلی خوب تمومش کردی😁😂

کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️

ایول😍حالا باید یک ماه تکمیل منتظر نتیجه بمونیم😂منم رفتم مصاحبه خیلی خوب بودد،اتفاقا منم تو ارائه ش ...

ماشاالله 🥹🫂💕

موفق باشیییی خیلیییی خوشحال شدمممم برات خوشگلممم 🥹💕💕💕

نمرات نهایی چطور شد؟؟