2777
2789
عنوان

شوهر من خیلی گاوههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش این جور مردا اصلا ازدواج نمی کردن

خدا خیرت بده

منم همینو میگم

امنیت ندارم کنارش

همه حرفام‌حتی مسائل زناشویی جلو همه میگه😭😭😭😭خجالت میکشم من 

یه بار جلو برادر جاریم‌گفت 

آب شدم از خجالت

💔

هر وقت می خوام ازدواج بکنم می یام اینجا و انگیزه می گیرم.....

ازدواج و ارتباط های محرمیت داشتن اتفاقا عالیه ولی فقط با این ۲ نکته ها  میگم سخت بگیرین در سند ازدواج تون دو شرط حق طلاق و هرگونه ازدواج ثابت وموقت نداشته باشن  ۲ موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست ،بعد از هر ده تا  ازدواج فقط به این صورت هشت تا موفق میشه فقط با رعایت این دو مورد

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تو خودت چرا ناراحتی از دستش عزیزم؟؟

بخدا یکی و دو تا نیس

نصف مردم شهر سرش کلاه گذاشتن

پولشو خوردن

حتی برادراش

آخر نوکری همه رو میکنه 

زن و بچشو فدای اونا میکنه

این‌یه هزارمشه

💔

خواهرررر۴سال مشاوره رفتم آخرش گفت این درست نمیشه یه جوری دروغ میگفت ب مشاور ک مشاوره فکر میکرد این پ ...

آقام ، پس اگ مشاوره هم رفتین به درک تفاهمت نرسیده باید بلاتکلیف نمونین ک هیچ وقت به آرامش نمیرسین ،چرا تکلیفت روشن نمیکنی باهاش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

وای کلا خیلی استرس دارم ....خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم

با دونکته ای گفتم خیالت راحت هیچ استرسی نداره وآسیب هم نداره واست

خدا خیرت بدهمنم همینو میگمامنیت ندارم کنارشهمه حرفام‌حتی مسائل زناشویی جلو همه میگه😭😭😭😭خجالت میک ...

مسائل زناشویی رو تعریف می کنه یا خود خدا خیلی ببخشید این دیگه چه مدل آدمی هست بالاخره همه آدما حریم شخصی و خصوصی دارن اصلا توی زندگی متاهلی هیچ اطلاعاتی نباید به دیگران داد چه زناشویی چه اقتصادی چه اصلا رفتار و اخلاقی 

بخدا یکی و دو تا نیسنصف مردم شهر سرش کلاه گذاشتنپولشو خوردنحتی برادراشآخر نوکری همه رو میکنه زن و بچ ...

اوو کاملا متوجه شدم چی می کشی عزیزم 

واقعا نمیدونم چی بگم ...

بچه هم دارین؟؟؟