2777
2789
عنوان

در روی بچه های جاریم قفل کردم

300 بازدید | 17 پست

یه جاری دارم همسایمه خیلی عجیبه و ازش میترسم ماهی یکی دوبار با شوهرش دعوا راه میندازه جوری جیغ میزنه همه همسایه ها میان بیرون حالا هرروز عصر دوتا بچه هاشو برمیداره میاد خونه ما منم درس دارم کار دارم روم نمیشه چیزی بگم حیاطمون با مادر شوهر مشترکه خودشون در باز میکنن میان داخل بچه هاش خیلی شیطونن میوه مالیدن ب مبل مدام میرن تو آشپزخونه در یخچال باز میکنن ماشین لباسشویی روشن خاموش میکنن نمک خالی کردن رو فرش و هر دفعه میان اینجا داد میزنن که گشنمه دیگه خودشم نمیگه بچه هارو بردارم ببرم خونه شام بدم یبار ماکارونی گرم کردم خوردن دیروزم مشغول بشور بساب بودم شام نداشتیم نیمرو درست کردم براشون خوردن جاریم دو ساعت میشینه بدگویی مادرشوهرمو و ی جاری دیگه رو میکنه درصورتی که مادر شوهرم سرش تو لاک خودشه کاری ب زندگی منم نداره امروز دیگه در خونه رو قفل کردم الان نیم ساعته بچه ها پشت در و پنجره نگاه میکنن و در میزنن منم فرار کردم تو اتاق پسرش دید فرار کردم حالا میترسم این دیوونه بیاد دعوا راه بندازه که بچه هامو راه نداد چیکار کنمممم

بزن زیرش.خوب کاری کردی.چندباراین کارو کنی دیگ انقد نمیان

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بهانه و دلیل آوردن براش یعنی اینکه بهش اجازه بدی دوباره بیاد ولی باید یه جوری رفتار بکنی و بپیچونی که حالیش بشه مزاحم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه روز چوب این ملاحظه گری هاتو میخوری 

ریلکس باش 

اصلا حتی نیازی نیست توضیح بدی 

اگرم حرف زد بگو حوصله ی هیچکسو نداشتم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
اصلا رو نده بگو حمام بودم هر سری ی بهانه بیار با شوهرت در میون بذار

دیروز میگفت میخام بچه هارو بزارم پیش تو برم خرید و دکتر گفتم پیش من نمیمونن گفت چرا تورو دوست دارن اخه تف تو شانس من کاش میتونستم خونه رو بفروشیم از اینجا بریم