2777
2789
عنوان

چطوری میشه یکیو فراموش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 47 پست
دقیقا همه اینارو حس میکنم همش با خودم میگم اصلا دیگه اینبار سمتش نمیرم اصلا اصلا ولی میبینم بازم دار ...

هر بار خواستی بری به این فکر کنقد بهت بدی کرد دلتو شکست،ببین تو ی مدت تحمل کن نرو باور کن خودش پیداش میشه،خودتو بالا ببین ن اونو،من عاشق یکی بودم انقد خودمو کوچیک کردم ب خودش اجازه میداد هر رفتاری باهام میکرد چون میدونست نمیرم برمم برمیگردم،ی روز مث صگ ولم کرد اونروز تصمیم گرفتم تحمل کنمو نرم خیلی سخت بود خیلی،مرذدمو زنده شدم اما نرفتم سمتش،بعد س ماه کم کم پیداش شد ولی من دیگه اون آدم سابق نبودم،التماسم میکرد برگردم ولی دقیقا کاری ک باهام کردو باهاش کردم،یادت نره اگه میخای یکی و نگهش داری ازش فاصله بگیر مث صگ‌میفته دنبالت بعد ی مدت

هر بار خواستی بری به این فکر کنقد بهت بدی کرد دلتو شکست،ببین تو ی مدت تحمل کن نرو باور کن خودش پیداش ...

باید همین کارو بکنم هر طوری شده💔

حالم بد شد نرم پیام ندم

با یکی حرف بزنم بهم بگه نرو نمیرم💔ولی یهو اصلا دیونه میشم پیام میدم که بعدش پشیمون میشم 

کاربری دست دو نفره 😄💙🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید همین کارو بکنم هر طوری شده💔حالم بد شد نرم پیام ندمبا یکی حرف بزنم بهم بگه نرو نمیرم💔ولی یهو ا ...

دقیقا مث منی عزیزم،سعی کن حواستو پرت کنی اون تایمی ک میری بش پیام بدی ب این فک کن کوچیک میشی پیشش تورو ی آدم بیخود میبینه ک باز تحقیرت میکنه و باز دوباره ازش جدا میشی،تو ی مدت تحمل کن نرو باور کن خودش برمیگرده،اگه عشقی بینتون بوده اگه واقعا ی زمانی دوست داشته شک نکن با صدنفرم ک بره باز تهش برمیگرده پیش خودت،امیدوارم اونروز حسی تو قلبت مونده باشه،منکه جز نفرت چیزی نموند برام وقتی برگشت دیگه نمیخاستمش

دقیقا مث منی عزیزم،سعی کن حواستو پرت کنی اون تایمی ک میری بش پیام بدی ب این فک کن کوچیک میشی پیشش تو ...

🥲کاش منم هیچ حسی نمونه و‌نفرت باشه

ممنونم بابت حرفات دمت گرم 

کاربری دست دو نفره 😄💙🤝

بدی تا دلت بخواد🥲💔خدانکنه عزیزم‌

دختر تو خود منی بخدا

میتونم ب جرات قسم بخورم ی مشت خاک شدی زیر پاش

همین باعث شده ازت جدا ش😢

بزرگترین اشتباه

حتی اگه عاشقش بودی نباید انقد دور میدادی بهش من بعدا فهمیدم چ اشتباهی کردم

دختر تو خود منی بخدامیتونم ب جرات قسم بخورم ی مشت خاک شدی زیر پاشهمین باعث شده ازت جدا ش😢بزرگترین ا ...

بخدا فک کن رفتم سراغش پیام دادم🥲💔حتی جوابمم نداد

آدمی که می‌گفت تا ابد هستم 

چند وقت گذشت که دیگه بهش فک نکردی؟

کاربری دست دو نفره 😄💙🤝

دقیقا خودم نمیخوام انگار🥲🥲چطور باید قوی بشم؟چطور باید قوی شدن و یاد بگیرم؟

ببین گلم منم مث تو خیلی عاشق بودم انقد ک دیوانه شده بودم 

همسرمو میگم.‌

تا اینک انقد خطا کرد انقد خطا کرد 

ی چی بگم باور مییکنیی !!!!

ی شب خانوادش کاری کردن هم خودش هم خانوادش از چشمم افتادن چیزی ک ۲۰ سال نتونست از چشمم بیوفته یهو تموم شد الان شاید همسزم عاشقم باشه ولی من حتی یه درصدم بهش حسی ندارم مث برادر میمونه واسم انگار تا این حد بی حسم ولی اون عاشقه بیشتر از قبل 

پس بیخیالش بزار ادم خوبه تورو پیدا کنه بزار ادما دنبالت باشن ن تو دنبال اونا 

بخدا فک کن رفتم سراغش پیام دادم🥲💔حتی جوابمم ندادآدمی که می‌گفت تا ابد هستم چند وقت گذشت که دیگه به ...

میدونم همه این رفتارا با من شده،سه ماه طول کشید تا ازاون حال خیلی بدم دربیام جوری شده بودم ک هرروز آرزوی مرگ میکردم ولی تحمل کردم،دلتنگی جوری قلبمو ب درد میاورد ک فقط زار میزدم چندین ساعت گریه میکردم حس خفگی داشتم انکار دنیا برام تموم شده بود،سه ماه پدرم دراومد تا ی کم حالم روبراه شه،روزی ک برگشت یاد اونروزای جهنمیم افتادم ازش متنفر شدم ،اون اگه منو دوسم داشت حتی نمیذاشت ی قطره اشک از چشمم بیاد،بعدها پشیمون بودم از اونهمه زجری ک بخاطر ی آدمی ک ذره ای بودونبودم براش مهم نبود و کشیدم ب خودم فش میدادم ک چقد احمق بودم بلانسبت تو،بخدا ارزش ندارع حتی ارزش ی قطره اشکمونم نداشتن این نامردا ،ولش کن حتی لحظه ای غصشو نخور،چیزی ک تورو بخاد میاد سمتت نخادم بره ب درک

ببین گلم منم مث تو خیلی عاشق بودم انقد ک دیوانه شده بودم همسرمو میگم.‌تا اینک انقد خطا کرد انقد خطا ...

دمت گرم که با اینکه کنارشی تونستی انقدر قوی باشیی🥲❤️

کاربری دست دو نفره 😄💙🤝

میدونم همه این رفتارا با من شده،سه ماه طول کشید تا ازاون حال خیلی بدم دربیام جوری شده بودم ک هرروز آ ...

واقعا شنیدم دوره اش سه ماهه پس واقعا سه ماهه 

امیدوارم بتونم کنار بیام یعنی باید بیام🥲

مرسی عزیزم حرفات خیلی تاثیر داشت❤️ان شالله هرچی از خدا میخوای بهت بده 

کاربری دست دو نفره 😄💙🤝