2777
2789
عنوان

فکر کنم گداتون منم😂😂🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 60 پست
مگه شما چقدر میگیری؟

من خودم ۳ تومن میگیرم برای خودم تنها خرج نمیشه عزیزم 

کلاس بچه ها هم هست   

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

منممماینارومیبینی میگن سه تومن مگه زیاده؟؟؟میخان بگن بیشترمیگیرن نوش جونشون؛ خاستم بگم من همون سه تو ...

منم همون سه تومنم بهم نمیده😂

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ۳ تومن میگیرم برای خودم تنها خرج نمیشه عزیزم کلاس بچه ها هم هست

نه فقط خودت😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

اوکی ولی سه تومن ماهانه گرفتن نه تنها زیاد نیست بلکه خیلیم کمه

شما چند میگیری

ولی اون بنده خدا که گفت سه تومن

از باباش میگرفت و مجرد بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه فقط خودت😐

من مدلم اینجوریه ک کلا لباس و هر چی ک بخوام کارت همسرم هست باهم میریم خرید 

ولی همسرم میگه تو کارتت پول باشه کاری پیش میاد 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

سه تومن واسه کسی که رفت و امد زیاد داره پول شارژ و اسنپم نمیشه خدایی. دیگه نمیخاد فقیر بودنم عادی سازی کنید

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
عزیزم کنتور که نمیندازه منم بتمنی وار زندگی میکنم 🤣🤣

بتمن رو خوب اومدی 😆

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن